Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj sadu nerezového riadu od spoločnosti MAKRO!

Varecha.sk, 3. marca 2011     5 minút čítania

Máš v zásobe dobré kuchárske recepty? Portál Varecha.sk ich odmení zaujímavou cenou. [AKTUALIZOVANÉ 10.03.2011 o výhercov súťaže]

Sadu nerezového riadu od spoločnosti Makro získava recept:

Do kelu s bravčovým od používateľa jody

Výhercovi srdečne blahoželáme, budeme ho kontaktovať na emailovú adresy zadanú pri registrácii na Vareche.




Pôvodný text článku:

Stačí do štvrtka 10. marca 2011 do 12:00 pridať vlastný recept na chutné jedlo z bravčoviny na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme jeden, ktorého autor vyhrá sadu nerezového riadu v hodnote 119 Euro od spoločnosti MAKRO.


Hráte o 1 x sadu nerezoveho riadu v hodnote 119 Euro od spoločnosti Makro.

Bližšie informácie nájdete na www.makro.sk




Skúste si prezrieť pestrú ponuku potrieb do domácnosti, ktorú Vám predstavuje firma Makro spol. s r.o. Pečenie, varenie či iné vareniu podobné „experimentovanie v kuchyni“, sa určite nezaobíde bez kvalitných pomocníkov. Liatinové hrnce, panvice s nepriľnavým „mramorovým“ povrchom, kvalitné pekáče zo skla, smaltu, či silikónu, zapekacie misy. K tomu sady nožov, dochucovacie sety, či praktické termomisy, ktoré Vaše pochúťky udržia v teple aj pre oneskorených maškrtníkov. A krásne sady sklenených pohárov, porcelánových tanierových, či kávových súprav aby Vaše skvelé jedlo vyniklo aj pri servírovaní. Makro spol. s r.o., odborník na domáce potreby s už 19- ročnou tradíciou a skúsenosťami domácej firmy Vám aktuálne ponúka sviežu jarnú akciovú ponuku. Tovar môžete nájsť v 17 firemných predajniach, alebo u 130 ďalších obchodných partnerov po celom Slovensku. Skúste nazrieť do letáku a možno zistíte, že by sa Vám po tej veľkej kuchynskej párty hodil aj šikovný mop na upratanie.... Zoznam všetkých súťaží
Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 3. marca v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 10. marca o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu na jedlo z bravčoviny počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk spĺňajúce podmienky účasti súťaže v uvedenom termíne sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    tatranka
    Och aká ohromná cena.....Len sa o ňu usilovať.No kde nabrať ten víťazný recept?
    morenajea
    to by sa celkom šiklo, vedela by som komu touto cenou spraviť radosť...
    julica
    Skvelá výhra, pre nás, čo nakupujeme hrnce za billabody :))
    stefanm
    ...to zas bude tento týždeň receptov z bravčoviny!!! to určite niekto pridá aj "halušky s bryndzou a =bravčovou= slaninkou opekanou na =bravčovéj= masti" :) ale prečo nie??? teší ma , že sa vám darí "dostať" k takýmto cenám . určite to chce veľa chuti do práce,tvorivosti a hlavne "šarmu"!!!... keď vám to pôjde takto tvorivo aj naďalej čoskoro budeme hrať aj o poľnú kuchyňu ťahanú novým mercedesom :)
    zuzickaaa1
    Tešíme sa, že je to pre Vás skvelá motivácia:) Snažíme sa vyberať naozaj atraktívne ceny.. a stefanm - nevylučujem to:)))
    jody
    A veru, ta polna kuchyna by bola pre mna to prave, aj tak varim ako pre regiment. :-) Ale ten novy medak vymenim za parik koni. Aj somariky by stacili. :-)
    hubarka35
    no vera krásna cena tie hrnce by sa zišli veru aj mne do kuchyni....raz som kupila v kauflande najak 40euro-raz som varila v jednom a v pokrievke šrofik po umyti zhrdzavel-tak hrnce putovali spiatky,a odvtedy nechcem žiadne akciovky...len našporit si musim....na nové....
    hortenzia51
    hhm nemusím sa tú usiíovať,mám original cepter hrnce,, ale recept aj tak vložim..
    bebika
    hrnce by bodli, ale ktorý s receptov poslať, aby vyhral?
    lyali
    Tento týždeň bol úžasne bravčový. Porote nezávidím. Mňa osobne najviac zaujali recepty Pampúšikove opité rezne od @jerica , Ražniči, ako ho nepoznáte od @Dorisa , Bravčová roláda bez točenia od @Mojack , Holubky - plnená kapusta od @Petravoska a samozrejme mnohé ďalšie. Už teraz vopred gratulujem šťastnému výhercovi krásnej ceny :-)
    lyali
    @stefanm , Tvoj komentár je krásny. a @jody , aj ja viem, čo je to variť pre regiment :-) Mám 8mladších súrodencov, tak bolo pre koho variť, keď som ešte bývala u našich :-) Ja mám zatiaľ len 3-člennú rodinku, ale napr. pred 2týždňami som mala moju veľkú famíliu na synčekovej oslave narodenín :-) Tak x-litrový hrniec na polievku a ďalšie maxi riady som oprášila s radosťou :-)
    straka1
    odoslala som svoj vlastný recept-na takz."vegánsky boršč-som automaticky zaradená do súťaže? Prosím o odpoveď
    jerica
    @jody GRATULUJEM zo srdca k takému darčeku za vynikajúci recept :-)
    jody
    ježkove husličky aj nožičky aj pichliače, ďakujem! :-))))))))




     



    TOPlist