Odteraz to bude hračka:
5 fígľov, ako jednoducho nakrájať krémeš z lístkového cesta

Jana Stárková, 26. februára 2023     7 minút čítania

Vrchný plát lístkového cesta sa pri krájaní krémeša rád láme a vznikajú tak neúhľadné kúsky. Ukážeme vám odskúšané tipy, ako sa tomuto problému vyhnúť.

1. Upečený plát navrch rozmrvte




Foto: Frommykitchendotcom

Toto je naozaj bezkonkurenčná vychytávka, s ktorou sa vo svojom recepte podelila @frommykitchendotcom. Vyskúšajte podľa nej vrchný plát upečeného lístkového cesta najprv v miske rozdrobiť na malé kúsky a nimi pekne rovnomerne krém po vrchu husto posypať.

Pre krajší výsledný efekt môžete krémeš ešte posypať práškovým cukrom a ozdobiť mandľovými lupienkami. Dokonalé!






Diskusia k článku







 



TOPlist