Nevyhadzovať, zjesť:
Čo s odležanými hranolkami? Toto s nimi urobte a budú zasa fajn!

Jana Klimanová, 23. júla 2023     2 minúty čítania

Ostali vám hranolky, to najlepšie majú už za sebou, ale vyhodiť ich nechcete? Vyskúšajte naše tipy, ako ich ohriať a podávať, aby vám opäť chutili.

3. S bylinkami



Foto: Shutterstock

Ak chcete, aby vaša recyklovaná dávka hranoliek chutila trochu inak, pridajte k nim počas zohrievania bylinky - napríklad tymian, rozmarín alebo šalviu.

Môžete si tiež pripraviť koreniacu zmes na hranolky - zmiešajte mletú papriku, chilli, čierne mleté korenie, soľ a môžete pridať aj taliansku bylinkovú zmes. Všetky prísady dajte do malej misky a premiešajte. Korením posypte zohriate hranolky, môžete aj premiešať.





ANKETA: Sú zemiakové hranolky vašou najobľúbenejšou prílohou?

19,3%



80,7%







Diskusia k článku







 



TOPlist