Najväčší receptový portál na Slovensku Varecha.sk oslavuje 10 rokov!

Redakcia Varecha.sk, 8. októbra 2019     3 minúty čítania

V októbri 2009 vydavateľstvo PEREX spustilo on-line projekt Varecha.sk so špecifickým obsahom, ktorý vo veľkej miere vytvárajú samotní užívatelia, deliaci sa so svojím kulinárskym umením a receptami s ostatnými návštevníkmi. Za desať rokov existencie sa môže najväčší receptový portál, ktorý patrí medzi lídrov na slovenskom trhu, pochváliť skvelými výsledkami.



Foto: Redakcia Varecha

V súčasnosti je na Varecha.sk zaregistrovaných 81 920 užívateľov a máme zverejnených takmer 55 000 receptov. Portál navštívi mesačne viac než 900 tisíc ľudí, ktorí si pozrú celkovo 6,3 milióna zobrazených stránok.

Najaktívnejší užívateľ portálu je jednoznačne - Izabella929. Táto užívateľka pridala na Varechu až 1 301 receptov (štatistika ku dňu 2.10.2019) jej recepty si môžete pozrieť tu.

Medzi najviac otvárané recepty patrí recept na hrnčekovú bublaninu, piškótové cesto či palacinky.

On-line portál Varecha.sk skvelo dopĺňa aj printová príloha Varecha, ktorá vychádza v denníku Pravda každý piatok. Jej obsahom sú nielen zaujímavé recepty, ale aj rozhovory, tipy a nápady.



Foto: Redakcia Varecha

Minulý rok pribudla do receptového portfólia vydavateľstva P E R E X aj internetová televízia TV Varecha, ktorej štruktúru tvoria videorecepty a viaceré zaujímavé rubriky: Celebrity s Varechou, Slovenské dobroty, Fit s Viktorom, Ako sa to robí.



Vydavateľstvo P E R E X zároveň vydalo sériu kuchárskych kníh Sladké pokušenie a 100 slaných a sladkých receptov. Obsah oboch kuchárskych kníh tvoria najchutnejšie a overené recepty prispievateľov portálu Varecha.sk. Najnovšiu knihu 100 slaných a sladkých receptov si môžete kúpiť cez našu stránku.

Ďakujeme všetkým používateľom Varechy, bez vás by neexistovala.



Diskusia k článku

sonulienka
Srdečne blahoželám celému týmu VARECHA - nebyť Vás a Vašej trpezlivosti voči nám tak tu nie sme a veľká srdečná vďaka za to, že sme a za veľkú trpezlivosť ktorú preukazujete voči nám.


lilyre
K blahoželaniu sa pripájam aj ja, neprispievam síce žiadnym receptom, ale neviem, čo by som si bez " Varecháčov " počala ... .
Keď neviem, čo variť, idem na Varechu. Keď sa neviem rozhodnúť, aký koláčik by bolo najlepšie upiecť, idem na Varechu. Keď ma niekto chváli za jedlo alebo zákusok, skoro vždy je to recept z Varechy.....
Takže veľké ĎAKUJEM všetkým - celému tímu aj prispievateľom.
anemarka
Som veľmi rada, že aj ja môžem byť súčasťou tohto portálu. Prajem Vám ešte veľa ďalších úspešných desiatok rokov :)
kucharka
Aj ja gratulujem celému tímu Varechy!
Čísla receptov a návštevníkov Varechy sú obrovské, vidieť že stránka je veľmi populárna. :-)). Je za tým veľa práce..
Tiež ďakujem varecháčom za pridávanie receptov, neprejde týždeň aby som z Varechy niečo neuvarila alebo neupiekla...
Pekný deň prajem.
haji
Všechno nejlepší Vareche,@redakcia i všem Varecháčom k 10. výročí! Chodím sem ráda, vždy najdu dobré recepty a ještě lepší lidi s úžasnou tvořivostí, vřelým srdcem. Ať se daří všemu a všem! Krásná práce, krásná přátelství! Velké Děkuji!
kucharka
@redakcia , ešte len tak zo záujmu... ktorý recept má najviac uložení a ktorý je najklikanejší? Ďakujem :-))
PS: ako budete 10-výročie oslavovať vy? :-)))))))
frezia68
Pripájam sa rada ku gratulácii aj s poďakovaním jej tvorcom,adminkám a všetkým,ktorí na nej spolupracujú.Vďaka Vareche som sa naučila pracovať s fotkami,pridávať recepty a stretla som sa s veľkou trpezlivosťou a ochotou pri vysvetľovaní.Začínali sme s Tomasom,Jarcom a Sandričkou....pozdravujem a ďakujem. A tiež mám otázku,či nám umožníte vidieť sledovanosť všetkých receptov,ako je to na YT ?Ani tam to nie je tabu :-).
cesminaz
Srdečne blahoželám tímu tvoriaceho Varechu.sk k peknému okrúhlemu výročiu a tak isto aj všetkým Varecháčom,ktorí sú už roky jej súčastou :-) Je tu vela skvelých a šikovných varecháčov/ludí ,ktorých spojila práve táto stránka.Naučila som sa tu mnoho nových vecí od šikovných a ochotných gazdiniek začo som naozaj vdačná :-) Chodím sem velmi rada a Varechu beriem už ako velkú kulinársku rodinu.Prajem Vám aj do dalších rokov ešte vela úspechov,vela skvelých varecháčov a dobrých receptov!!!
siuuu
Pripájam sa želaniu všetkého NAJ a prajem ešte veľa, veľa dobrých receptov. Som tu krátko, ale už som si tak zvykla, že deň bez nakuknutia na Varechu by pre mňa nebol úplný.


redakcia
@kucharka (8.10.2019 11:20)

Áno, budú aj ďalšie články s rôznymi štatistikami.
No a ako oslávime 10. narodeniny my? Pracovne :) Pretože ešte dolaďujeme a dopĺňame funkcie v novej verzii Varechy, ktoré sú možné len za plného chodu webu.
redakcia
Ďakujeme pekne za gratulácie. Tá však patrí aj vám všetkým, pretože 10. rokov fungovania bolo možných najmä vďaka vám. Takže aj my posielame veľké ĎAKUJEME.
redakcia
@frezia68 (8.10.2019 12:20)

Zatiaľ o možnosti zverejňovať počet zobrazení všetkých receptov neuvažujeme. Sprístupnením tohto údaju len autorovi receptu sme mali za cieľ skôr povzbudiť našich prispievateľov, aby videli aká je odozva na ich recept aj keď napríklad nie je veľmi komentovaný, alebo sa nedostane do výberu TOP 30 medzi najukladanejšie recepty.
dorisa
Blahoželám ku krásnemu výročiu, som rada, že som aj ja súčasťou portálu Varechy s mojimi receptami a názormi. Ste úžasní ..len tak ďalej
alina598
Všetko najlepšie k Vášmu krásnemu výročiu, prajem Vám veľa úspechov vo Vašej krásnej, ale zároveň náročnej práci, ktorú si všetci veľmi vážime:-)Ďakujem Vám:-)






 



TOPlist