Parížsky šalát

janocka84 - fotkajanocka84, 23. apríla 2011
Parížsky šalát
Foto: janocka84

Klasický šalát, ktorý poznajú asi všetci nesmie chýbať na našom sviatočnom stole, spolu s inými šalátmi.

15 minút
príprava

Suroviny

1/2 kg
1 ks
6-8 ks
1 ks
2 PL
1 ks




Postup

  1. 1

    Salámu nakrájame na malé rezance, pridáme nadrobno pokrájané uhorky, premytý sterilizovaný hrášok a nadrobno nakrájanú cibuľu. Zalejeme smotanou a spojíme majonézou. Podľa chuti, kto potrebuje môže dochutiť troškou soli a čiernym korením. Poriadne premiešame a podávame s pečivom, najlepšie s chlebovou bagetou.

    Parížsky šalát - obrázok 1

Diskusia k receptu

zdezda
Mňam, aj ja robievam doma tento šalátik, lebo obchodovému neverím, no robievam ho trochu inak, bez cibule a bez uhoriek, namiiesto šľahačky dávam kyslú smotanu, veselú Veľkú noc Ti prajem:-)
abdul
Veru, ten obchodný je nejako nasiaknutý vodou. Toto bude lepšejšie.
marianne69
.....vyzera vyborne...robim skoro navlas rovnako,ale bez cibule...pekne sviatky:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia