Treska v majonéze

butcherButcher, 38 ročný muž, limerick, irsko, 25. apríla 2010 11:48
Ďalšie jeho recepty »

Treska v majonézeFoto: butcher

tu je jeden recept pre tých, ktorý majú radi tresku a nemôžu si ju dopriať, lebo nežijú na Slovensku.

15 min
príprava

Suroviny

0,75 kg
3 ks
3 ks
1 ks
1 PL
0,15 l
0,45 l

Postup prípravy

  1. 1

    vodu a ocot pomiešame, malo by to byť v pomere 1:3. v tejto kyslej vode povaríme tresku tak 15 min. odstavíme a necháme vo vode do druhého dňa.

  2. 2

    očistenú mrkvu nastrúhame na jemnom struháku (na tom syrovom), takisto nastrúhame uhorky, cibuľu nakrájame nadrobno a toto všetko dvakrát prelejeme vriacou vodou.

  3. 3

    z tresky vytlačíme všetku vodu, rozdrolíme ju na drobno, takisto vytlačíme vodu zo zeleniny a všetko premiešame. pridáme horčicu, korenie, soľ a premiešame. nakoniec pridáme majonézu podľa potreby.

ohodnoť recept:
Hlasovali 3 ľudia (5,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist