Ikona sviatkov:
7 receptov na vianočnú kapustnicu aj s dôležitými radami, ako ju pripraviť čo najlepšie

Jarmila Horváthová, 24. decembra 2023     6 minút čítania

S údeným, pôstna, so slivkami, smotanou či bez nej, aj keď sa štedrovečerná kapustnica v každej rodine pripravuje trochu inak, tieto odporúčania sa oplatí dodržať vždy.



Foto: Shutterstock

4. Koreniny do vrecúška

Z korenín sa do kapustnice dáva rasca, bobkový list, čierne korenie, červená paprika, vyskúšajte aj údenú, je výborná. Kto má rád pikantnú chuť, môže pridať aj štipľavú papriku či feferónku. Koreniny je dobré dať do plátenného vrecúška alebo nerezového sitka a potom vybrať, aby ste ich nemuseli v hotovej kapustnici loviť.





ANKETA: Bude u vás na Štedrý večer pôstna kapustnica bez mäsa?

32,1%



67,9%







Diskusia k článku







 



TOPlist