Ešte si pochutnáte:
5 nápadov, čo robiť s kúskami kapra, ktoré ostali po štedrej večeri

Jana Klimanová, včera 06:15     3 minúty čítania

Neviete, čo so zvyškami kapra, ktoré vám už nejdú na chuť? Určite ich nevyhadzujte, premeňte ich na chutné pokrmy.



Foto: Shutterstock

3. Fašírky

Ak máte väčšie množstvo zvyškov, skúste si pripraviť rybie fašírky. Z kúskov kapra odstráňte kosti, trojobal môžete nechať. Rybacie mäso pomeľte a zmiešajte spolu s vajcom, strúhaným syrom, mletou červenou paprikou, pretlačeným cesnakom a obľúbenými bylinkami (petržlenová vňať, tymian, pažítka).

Zmes formujte do malých fašírok a opečte ich na panvici s troškou oleja. Podávajte s varenými zemiakmi, zemiakovou kašou, s dipom alebo čerstvým šalátom.



ANKETA: Ostal vám zo štedrej večere nezjedený kapor?

66,7%



33,3%







Diskusia k článku







 



TOPlist