A bude dokonalý:
5 rád, vďaka ktorým vám už syr pri vyprážaní nevytečie

Jana Klimanová, 25. marca 2023     3 minúty čítania

Osvojte si tieto tipy, aby bol váš milovaný vyprážaný syr presne taký, ako má byť.

3. Obaľujte dvakrát



Foto: Shutterstock

Syr v trojobale obaľte dvakrát, vďaka čomu bude obal pevnejší a syr udrží pokope. Plátok syra najprv obaľte klasicky v múke, rozšľahanom vajci a v strúhanke a potom opäť vo vajci a v strúhanke. Namiesto hladkej múky použite radšej polohrubú, ktorá s vajíčkom vytvorí kompaktný celok. Vajcia nesoľte, pretože by boli riedke a strúhanka by na nich nedržala.





ANKETA: Dáte si vyprážaný syr radšej v reštaurácii než doma?

41,6%



58,4%







Diskusia k článku







 



TOPlist