Varecha 23/2016:
Oravská kuchyňa

Pravda, 5. júna 2016     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 10. júna v denníku Pravda.


Neváhajte a vyskúšajte recepty na krajové dobroty z Oravy. Pripravil ich aj Vladimír Vavák, šéfkuchár hotela Park**** v Dolnom Kubíne. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Oravská kuchyňa
v Pravde v piatok 10. 6. 2016

V tejto Vareche nájdete napríklad:

- Závitky zo zaúdeného pstruha a šťaveľa
- Plnený bôčik s kapustovou štrúdľou
- Králičiu roládu s ragú zo smržov
- Oravský uzlík na zemiakovo-pohánkovej kuľaši
- Slaninu v kelovom liste so syrovou penou
- Zemiakové toliare so smržmi a s ovčím syrom
- Baranie stehno na zemiakovo-kvakových plackách
- Chrbát z mladého prasiatka s hrachovým pyré
- Strapatú parenú buchtu s „hafirami“
- Nakladané oravské syry s hruškovou marmeládou
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist