Rôzne

Zváračky fólii

marcy - fotkamarcy, 12. decembra 2015

poprosím,má niekto skúsenosti s vákuovaním potravín,alebo mäska v domácnosti ?

@zareaguj


Diskusia k téme

kimlo
Zajtra mi má kuriér doviezť vákuovačku Guzzanti, tak dám potom vediet...
martamm
Mame uz niekolko rokov doma zvaracku, na zaciatku sme ju vyuzivali stale, teraz len obcas, radsej balim maso rucne, vytlacim zo sacku vzduch a uzavriem, je to rychlejsie
marcy
@kimlo ,veru máš pravdu :) vyrábam si syry,či bryndzu...aj mäsko už od včera zreje
gordonko
@Marcy (18.12.2015 19:18)

ja som zavaril maso do sáčku , odstrihol som rožtek strčil tam slamku a vzduch som vysál slamku vytiahol a dierku potom zavaril
pozeral som Tvoje recepty a nenašiel som tam Tvoj recept na bryndzu napíš mi ho prosím ako to robíš
gordy-f1@azet.sk
paces
Mam doma aj zvaracku folii (sackov) aj vakuovacku. Nedocenitelni pomocnici. Vakuovacka vycucne veskery vzduch a sacok zatavi. Obsah aj sacok su tvrde jak biftek a uplne zminimalizuju potrebu vacsieho priestoru v mrazaku. Takto dostanem do mrazaku o tretinu viac nez predtym. Samozrejme, je to sucha vakuovacka, neda sa pouzit napr. na leco alebo surove maso alebo vodnate hriby...
Na to mam ale druhu zvaracku. Nalozim mokre potraviny do sacku, stlacim sacok, aby som rucne vypustil tolko vzduchu, kolko ide a zatavim okraj. A je to.
Inak... obe mam z Aliexpress-u. Vakuovacka ma vysla 9€, zatavovacka 2€.
Mokra vakuovacka (aj na sacky, aj na flase) stoji cca 35€ a idem ju objednat.