Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 101 najnovší komentár 25. marca 2024
- Sracz: Blahoželanie k 80. výročiu 6 najnovší komentár 18. februára 2024
- Kristinaseda: Ako schudnúť, keď mi tak chutí jesť? 3 najnovší komentár 17. februára 2024
- Patricia317: Recept na bôčikovú paštétu 1 najnovší komentár 12. februára 2024
- Malina: Panvica 5 najnovší komentár 5. marca 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 101 najnovší komentár 25. marca 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte? Január 2024 111 najnovší komentár 22. marca 2024
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 202 najnovší komentár 19. marca 2024
- Fialka49: Vaječný likér ako liek 12 najnovší komentár 18. marca 2024
- Haji: Co dnes vaříte? (17) 287 najnovší komentár 8. marca 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 45 najnovší komentár 25. marca 2024
Zážitky
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Strava po športe večer 0 zatiaľ bez komentárov
- Janger: Sledovať líšku v nore... 238 najnovší komentár 8. januára 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
- Stefanm: Opitá vianočka . 14 najnovší komentár 20. júna 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Super finta, ako jednoducho vyvaľkať cesto na štvorec či obdĺžnik VIDEO
- Rýchle croissanty z lístkového cesta VIDEO
- Kuracie prsia v medovo-horčicovej omáčke VIDEO
- Lístkové košíčky so šunkou, syrom a s vajíčkom VIDEO
- Višňové rezy so šľahačkou a s čokoládou VIDEO
- Ako predísť klíčeniu zemiakov? Pomôže toto ovocie VIDEO
- Rolovaná piškótová torta s mascarpone a ovocím VIDEO
- Na sviatočný stôl: 10 klasických zákuskov, ktoré na Veľkú noc pečie celé Slovensko
- Drobné radosti: 11x klobáskové jednohubky, vynikajúce slané zobkanie na oslavu aj na Veľkú noc
- Lákavý obed: 8x bravčové výpečky, nedeľné mäsko, ktoré sa rozplýva na jazyku
- Mleté mäso: 10x čevapčiči, ktoré máme najradšej s horčicou a cibuľou
- Kysnutá tradícia: Mazanec, paska, tepšovník... 9 veľkonočných koláčov starých materí
- Linecké aj medovníky: 11x báječné drobné pečivo vo veľkonočnom outfite
- Alkohol a kalórie: Čo piť, ak si chcete dopriať pohárik, ale nepribrať
varecha.pravda.sk/diskusie/vakuova-balicka-potravin/4951-...
ja som zavaril maso do sáčku , odstrihol som rožtek strčil tam slamku a vzduch som vysál slamku vytiahol a dierku potom zavaril
pozeral som Tvoje recepty a nenašiel som tam Tvoj recept na bryndzu napíš mi ho prosím ako to robíš
gordy-f1@azet.sk
Na to mam ale druhu zvaracku. Nalozim mokre potraviny do sacku, stlacim sacok, aby som rucne vypustil tolko vzduchu, kolko ide a zatavim okraj. A je to.
Inak... obe mam z Aliexpress-u. Vakuovacka ma vysla 9€, zatavovacka 2€.
Mokra vakuovacka (aj na sacky, aj na flase) stoji cca 35€ a idem ju objednat.