Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 87 najnovší komentár dnes 11:39
- Alena45: Poznáte pánsku tekvicu ? 11 najnovší komentár 2. februára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 453 najnovší komentár 1. februára 2025
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 87 najnovší komentár dnes 11:39
- Alena45: Poznáte pánsku tekvicu ? 11 najnovší komentár 2. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 453 najnovší komentár 1. februára 2025
- Uhorka: Uvarené mrazené zemiakové halušky 10 najnovší komentár 30. januára 2025
- Mamka4: Stonkový zeler 10 najnovší komentár 30. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 158 najnovší komentár 1. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 87 najnovší komentár dnes 11:39
- Alena45: Poznáte pánsku tekvicu ? 11 najnovší komentár 2. februára 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Chuťovka takmer bez práce, zato s veľkým efektom. Na Silvestra úspech zaručený! VIDEO
- Poznáte tento menej namáhavý spôsob, ako používať strúhadlo? VIDEO
- Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre! VIDEO
- To ste ešte nejedli! Upečte si skvelý slaný snack z kyslých uhoriek VIDEO
- Salámový šalát na Silvestra VIDEO
- Paprikové kura s ryžou z jedného pekáča VIDEO
- Slaný brokolicový koláč bez múky, ktorý zasýti a nezaťaží trávenie VIDEO
- 12 receptov: Nechce sa vám vymýšľať, ako pripraviť mäso na obed? Spravte ho na prírodno
- Pre rodinu i pre hostí: 10x orechové rezy, perfektné riešenie, čo upiecť na víkend ku káve
- TOP rebríčky: Jablkové koláče, pagáče, koložvárska aj francúzske zemiaky. Pozrite si najlepšie januárové recepty, je tam všetko, čo máte radi
- Najlepší je domáci: Z čerstvého či sušeného droždia, z kvásku aj bez kysnutia. 12 návodov, ako si upiecť vlastný chlieb
- Zdravšie pečenie: Z hrnčeka, bez mixéra či bez vajec. 11 receptov na šťavnaté mrkvové koláče
- Chutne a lacno: 15 tipov, čo variť týždeň pred výplatou
- Toto je super nápad: 9 receptov na výborné cestoviny z jedného hrnca
varecha.pravda.sk/diskusie/vakuova-balicka-potravin/4951-...
ja som zavaril maso do sáčku , odstrihol som rožtek strčil tam slamku a vzduch som vysál slamku vytiahol a dierku potom zavaril
pozeral som Tvoje recepty a nenašiel som tam Tvoj recept na bryndzu napíš mi ho prosím ako to robíš
gordy-f1@azet.sk
Na to mam ale druhu zvaracku. Nalozim mokre potraviny do sacku, stlacim sacok, aby som rucne vypustil tolko vzduchu, kolko ide a zatavim okraj. A je to.
Inak... obe mam z Aliexpress-u. Vakuovacka ma vysla 9€, zatavovacka 2€.
Mokra vakuovacka (aj na sacky, aj na flase) stoji cca 35€ a idem ju objednat.