Rôzne

Z čoho plnku

jazminn - bez fotkyjazminn, 3. marca 2014

Poraďte prosím. Cukrárka sa má pýta, z čoho má urobiť plnku z masla alebo Hery, čo doporučujete?

@zareaguj


Diskusia k téme

kltko
ak nemáš ako objednávateľka nejaké zdravotné dôvody pre preferenciu niektorého z nich, potom už len podľa tvojej chuti ako objednávateľky. A svoju chuť musíš poznať najlepšie ;o)
hanka56
já osobně bych si jí nechala udělat z másla, Heru jen do těsta, já jí v krému cítím a nedala bych jí ani cizímu. Ale každý má jinou chuť a také to dělají proto, že je levnější.
cuketa
Plnka s maslom je oveľa chutnejšia - samozrejme trocha drahšia.
sovka62
Viem, že existuje Hera maslová, vraj na plnku, neskúšala som, ale klasickú Heru používam len na pečenie. Aj to len do krehkého cesta, ktoré stojí cez noc v chladničke, tam je vhodnejšia ako maslo. Maslové cesto totiž stuhne tak, že sa nedá vaľkať a ak ho nechám vonku, aby sa zohrialo, zmäkne až príliš a nedrží tvar.
Do plnky používam maslo, len ak sa pečie na viac dní (svadby, okrúhle oslavy, kde sa balia výslužky), s ťažkým srdcom miešam napoly Heliu (tuk na plnky) s maslom, tak je plnka trvanlivejšia a nezmäkne tak rýchlo ako čisto maslová.
jeka
Použila som už Heru maslovú,je dobrá,ale ako tu dievčatá píšu podľa chuti ktorú ty máš rada.
9153_1557420417 - profilový obrázok
pn
pn
maslo!!!!!!!!!!!!!!!!!