Rôzne

Vynašiel som vynájdene.

stefanm - fotkastefanm, 15. septembra 2011

21.04.2010 som tu pridal svoju prácu pod názvom "Pórková polievka s pečeňovými knedličkami"( varecha.pravda.sk/recepty/porkova-polievka-s-pecenovymi-k...
Bol to môj druhý recept a ešte som sa len učil,že čo a ako.A preto že tu prebehla diskusia o tom ako sa "kradnú" naše recepty a foto tak som si po čase skontroloval svoje recepty.Do vyhľadávača som zadával názvy svojich receptov a hľadal či niekde nie sú zverejnené.Nenašiel som nič ale zistil som,že podľa mojich receptov boli podávané jedlá v reštauráciach.Tak som pridal 17.06.2010 diskusiu "Čo vy na to?"( varecha.pravda.sk/diskusie/co-vy-na-to-/525-forum.html)...
no a dnes 14.09.2011 som dostal k tejto diskusii komentár od @carlito ,že táto polievka pochádza z Nemecka a recept je z 18.storočia!!!Takže som sa dozvedel,že som vynašiel recept ktorý niekto vynašiel už tak dávno!!!....Čo všetko sa tu človek nedozvie?!?!

@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
@stefanm - ktovie od koho opísali ten recept v 18. storočí v Nemecku. Možno od mojej pra-pra-pra-pra babky zo Záhoria, len ho poznám pod iným názvom: burajova poléfka (tak ju dodnes voláme, varíme a papáme).
babidka
alebo mali ti Nemci stroj casu , pozreli si na Vareche tvoj recept a zapacil sa im :-))))Tak sa vratili do svojho casu a uvarili si polievku ....no a teraz sa robia mudri :-)))))
jerica
jaj či si po dobrom obede pobavil :-)) ešte sa smejem :-)) fajn:-)