Varenie

Varenie ryže natural v parnom hrnci

ivah - fotkaivah, 15. júna 2013

Prosím, ak máte niekto skúsenosti s varením takejto ryže, napíšte mi. Kúpu parného hrnca ešte len zvažujem a toto je pre mňa dosť dôležitá informácia. Budem rada, ak mi napíšete aj to, aký parný hrniec sa oplatí kúpiť. Ďakujem. :-)

@zareaguj


Diskusia k téme

nadia56
@ivah , parny hrniec je vyborny pomocnik, pomerne casto v nom varim, ale natural ryzu robim v tlakovom hrnci, 10 minut, v parnom som ju este neskusala, pravdepodobne by sa varila dlho, bielu ryzu varim v parnom hrnci bezne, cas pripravy je cca 35 minut, ale treba ryzu v ryzovej miske zaliat prevarenou horucou vodou, typ si musis vybrat sama, popozeraj na internete, porovnaj vykon hrnca a aj cena nie je zanedbatelna, mozno sa niekto ohlasi, co robi v parnom hrnci aj natural ryzu, rada si aj ja precitam jeho nazor a skusenost,
zelam ti pekny den:-)
egresik
Nemam parny hrniec. Mam novu mikrovnku ku ktorej som dostala aj misku "parak". Mikrovlnka ma na to aj program zvlast, ALE natural ryzu robim na klasickych mikrovlnach v tej nadobe"parak" (iba vynecham to stredove sitko, lebo ma velke dierky a ryza prepada) 18 min s aspon dvojnasobkom body+ 100 ml. Ak mas mikrovlnku, hoci aj len obycajnu skus pozriet nejaky riad na varenie v pare. Mozno to bude cenovo prijatelnejsie.