Rôzne

Už som natrafila na super trubu!

fany1602 - bez fotkyfany1602, 21. júna 2012

teda je to kombynovaný sporak ale ma super velku trúbu.65 litovu
a zmestia sa my tam všetky plechy veľmi som rada.vola sa BEKO a
je super moderna.no dúfam že bude aj dobre piect.takže môžem
dalej zbierat vaše super receptiky.dakujem pekne za rady.

@zareaguj


Diskusia k téme

rea1
@fany , nerob tajnosti a napis znacku aj cislo prislusneho sporaka, prosiiiim. odkedy mi spadla spirala v trube na ruky, mam neodbytny pocit, ze potrebujem novy sporak. len prave mam strach, aby som nenadabila na nejaky aušus. klasicky kombinovany sporak by mi plne vyhovoval. bud taka dobra, prosim. jana
babidka
@fany , blahozelam k trube:-) V prvom momente som si myslela , ze si natrafila na "spickoveho zamestnanca" v niektorom obchode ci urade:-) Alebo si objavila noveho idealneho partnera...:-))))
Teraz vazne - drzim ti palce , aby ti dobre sluzila a aby vsetky jedla z nej vychadzali v perfektnom stave ! Ja prave zariadujem nanovo kuchynu a tiez som si kupila novu trubu /Elektrolux/- za mesiac v nej preslo testami niekolko chlebov , par druhov peciva , kysnute kolace , babovka, torta , piskotove cesta . Najtazsie bolo vystihnut pri akej teplote a ako dlho treba piect chlieb . Ale prisla som na to a minulu sobotu z mojej rury uz vychadzali chleby ,ciabatty ,briosky aj grilovene masko a zemiaky v prvotriednej kvalite ... tak som stastna -prestastna :-) To prajem aj tebe .
jarca
Ten sporačik je dobrý, ja ho mám od decembra a som s ním spokojná, je to šírka 60cm, ma dva výborné plechy veľké a zmestia sa mi všetky plechy čo som mala v starom plynovom, to sa mi páčilo. A piecť tam zemiačiky tie nemajú chybu. Mala som obavy z piškotového cesta, pretože kamarátka, ináč výborná kuchárka a cukrárka si kúpila samostanú rúru elektrickú a namiesto piškoty sa jej upečie tenká placka. Už skúšala rôzne, ale nedarí sa. Ja som mala peknu nadýchanú piškotu. Ale stále sa učím na tom piecť, pretože som mala starú plynovú Moru a už sa to nedalo regulovať. @fany1602 doporučujem. Ja mám tento: www.nay.sk/beko-csm-62320dw/d-297546-c-1737/...
turistka
Mnoho rokov som mala plynový sporák, bol súčasťou bytu. Dalo sa na ňom ešte všetko robiť, no nikdy som si nezvykla na dobré a kvalitné upečenie ciest na torty, zákusky a tak som sa jeden deň naštvala a už pečiem dobré 3 roky na sporáku, vrch plyn+ elektr. rúra. Piškótové cesto pri 150 st. je fajn nadýchané, toto sa mi nikdy nestalo pri plynovom. A staré plechy niektoré ešte používam, našťastie sa vmestia.
A nech teda v rúre napečieš všetko najlepšie, ako sa len dá.
turistka
VO vete: na dobré a kvalitné upečenie som mala dať do úvodzoviek. Cesto som mala vždy akési viac usušené a vôbec nie ľahučké.
hubata
@babidka : cháááááá
Ano je to tak, že plynová viac vysušuje. A keď si človek zvykne využívať aj zbytkové teplo na elektrike, aj sa dá ušetriť. Chce to len trošku rozmýšľať.