na nete som našla úžasné video, ako jednoducho zapletať rôzne "pletenky"
ak máte záujem-omrknite..:)
Diskusie
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 167 najnovší komentár včera 23:46
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 167 najnovší komentár včera 23:46
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Nyja: Dubčekove rožky 34 najnovší komentár 5. mája 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár 1. mája 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 167 najnovší komentár včera 23:46
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 42 najnovší komentár 1. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Pečená krkovička - nebíčko v papuľke +fotopostup
-
Jablková palacinka pečená v rúre +fotopostup
-
Mäkučká krkovička v lahodnej omáčke +video
-
Krémové rezy s jablkovo-smotanovo-pudingovou plnkou +fotopostup
-
Jemný krupicový jablčník bez tuku
-
Pečený bôčik s dusenou kyslou kapustou a so zemiakovou knedľou
-
Pečené kuracie stehná na zelenine +fotopostup
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Rýchly likér bez vajec? Skúste tento s vanilkovým jogurtom VIDEO
-
Chrumkavé čokoládové veľkonočné hniezda VIDEO
-
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
13x špagety: Od úplne jednoduchých až po nadupané kombinácie skvelých chutí
-
Najobľúbenejšie recepty: Španielsky vtáčik, obrátené rezne aj sviečková na smotane. 10x nedeľná klasika z hovädzieho mäsa
-
TOP rebríčky: Pečenie na sviatky, sezónne bylinky aj vajíčka. Pozrite si tie najlepšie recepty uplynulého mesiaca
-
Jemné mäsko: 12x bravčová panenka. Vyskúšajte ju aj podľa receptu moderátorky Karin Majtánovej a rovno s dvoma plnkami
-
Malý trik s veľkým efektom: Chcete, aby bol váš koláč nadýchaný? Stačí urobiť túto jednoduchú vec
zaujalo ma najmä, aký jednoduchý je postup
:-)))))))))
čo je pre ňu hračka-pre mňa skutočná makačka..
ked do opravovne rúk zájdem..určite si tu toto videjko nájdem..
ešte objednám si chuť..
dievčina ty naša-pozdravená budˇ..:-)
všetci sme tu kvôli vareniu a pečeniu, tak prečo byť egoista?..:)))))))
skvele video :-)
môžeš robiť s cukrom, ale aj medom..
môžeš aj v kombinácii:
600 g smrek
200 g jedľa
200 g borovica + 1500 g cukor/ či 1500 g medu -napr.lipový/
práve to sa mi páčilo na videu, bolo jasné, že pani "cestárka" je zručná, ale pletenie bolo jednoduché..
takže padlo na úrodnú pôdu..:)
Tak ja tu mám iba ten strieborný smrek a borovica.
daj borovicu a je po probléme..:)
vyskusaj toto varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-hrncekova-vianocka-f...
ja ho sice robim trosku inak - davam tam bud jogurt, alebo jogurtove mlieko, alebo tak, no a ked viem, ze idem maturovat nad uzlíkmi, davam strudlovu muku ( polohruba ), vtedy lepsie zvlada natahovanie, sulanie , prepletanie , odpletanie ... :-)
ale aj original je velmi kvalitne cesto a bude sa ti s nim dobre robit
pocitaj s tym, ze muka moze byt rozne presusena, takze sa nedrz otrocky rozpisu, ale pridavaj bud tekute, alebo muku tak, aby vysledne cesto bolo pruzne, nelepive a nie moc tuhe
drzim palce a potom sa pochval, ako sa darilo :-)
ja sa chvalim, vcera dalsi level zapletania podla videa a podarilo sa :-)))