na nete som našla úžasné video, ako jednoducho zapletať rôzne "pletenky"
ak máte záujem-omrknite..:)
Diskusie
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 315 najnovší komentár dnes 15:07
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 315 najnovší komentár dnes 15:07
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 8 najnovší komentár 17. januára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 195 najnovší komentár dnes 15:07
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 14 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 2 najnovší komentár 17. januára 2025
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 1 najnovší komentár 17. januára 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Zapečená prekladaná kyslá kapusta (moja koložvárska) +video
- Domáci zázvorový sirup na zahriatie, na podporu trávenia aj proti bacilom +video
- Môj domáci chlebík +fotopostup
- Oplátková saláma +fotopostup
- Tekvicové placky so smotanovým dipom
- Ryža s bielou fazuľou
- Výborný cesnakový trhací chlebík +fotopostup
- Chuťovka takmer bez práce, zato s veľkým efektom. Na Silvestra úspech zaručený! VIDEO
- Rýchla cukrovinka na poslednú chvíľu? Skúste túto len z 3 surovín! VIDEO
- Poznáte tento menej namáhavý spôsob, ako používať strúhadlo? VIDEO
- Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre! VIDEO
- To ste ešte nejedli! Upečte si skvelý slaný snack z kyslých uhoriek VIDEO
- Salámový šalát na Silvestra VIDEO
- Čokoládové rožteky VIDEO
- Úžasný receptár: Jednoduché koláče na plech, nestarnúca klasika, rýchlovky aj sviatočné rezy. Toto sú najlepšie koláče roka 2024
- Pochúťka i liek: 8 receptov na domácu huspeninu plus návod, ako ju zasterilizovať
- Zbierka receptov na jablkové zákusky: Upečte si aj sladkú bombu od Ďoďa z Pečie celé Slovensko
- Bohaté jedlo: Mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku a hustá omáčka k tomu, to je ragú. 11 receptov, ako si ho doma uvariť
- Vyberte si: 14 tipov, čo variť a piecť tento týždeň. Slané aj sladké recepty na pracovné dni aj víkend
- Fazuľová, šošovicová, zemiaková, ale aj kuracia: 10 receptov na polievky nakyslo, ktorých sa oplatí uvariť plný hrniec
- Najlepší je domáci: Z čerstvého či sušeného droždia, z kvásku aj bez kysnutia. 12 návodov, ako si upiecť vlastný chlieb
zaujalo ma najmä, aký jednoduchý je postup
:-)))))))))
čo je pre ňu hračka-pre mňa skutočná makačka..
ked do opravovne rúk zájdem..určite si tu toto videjko nájdem..
ešte objednám si chuť..
dievčina ty naša-pozdravená budˇ..:-)
všetci sme tu kvôli vareniu a pečeniu, tak prečo byť egoista?..:)))))))
skvele video :-)
môžeš robiť s cukrom, ale aj medom..
môžeš aj v kombinácii:
600 g smrek
200 g jedľa
200 g borovica + 1500 g cukor/ či 1500 g medu -napr.lipový/
práve to sa mi páčilo na videu, bolo jasné, že pani "cestárka" je zručná, ale pletenie bolo jednoduché..
takže padlo na úrodnú pôdu..:)
Tak ja tu mám iba ten strieborný smrek a borovica.
daj borovicu a je po probléme..:)
vyskusaj toto varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-hrncekova-vianocka-f...
ja ho sice robim trosku inak - davam tam bud jogurt, alebo jogurtove mlieko, alebo tak, no a ked viem, ze idem maturovat nad uzlíkmi, davam strudlovu muku ( polohruba ), vtedy lepsie zvlada natahovanie, sulanie , prepletanie , odpletanie ... :-)
ale aj original je velmi kvalitne cesto a bude sa ti s nim dobre robit
pocitaj s tym, ze muka moze byt rozne presusena, takze sa nedrz otrocky rozpisu, ale pridavaj bud tekute, alebo muku tak, aby vysledne cesto bolo pruzne, nelepive a nie moc tuhe
drzim palce a potom sa pochval, ako sa darilo :-)
ja sa chvalim, vcera dalsi level zapletania podla videa a podarilo sa :-)))