Rôzne

Top recepty

alena45 - fotkaalena45, 6. januára 2014

Chcela by som sa opýtať, vie niekto na akom princípe funguje zoznam
na Top recepty vpravo ? Lebo podľa mňa nefunguje vôbec, recepty
sú zoradené podľa poradia, ale nenašla som ešte dôvod podľa čoho,
lebo ani podľa hviezdičiek, ani podľa komentárov mi to nedáva zmysel.
A veľmi pochybujem, hoci to nevidím, že je to podľa vložení receptu
do KK.

@zareaguj


Diskusia k téme

andreac
@alena45 , do rebríčka sa zoraďujú recepty podľa klikanosti (teda počtu zhliadnutí) za posledných 24 hodín, predchádzajúcich 24 hodín, 7 a 14 dní. Redakcia
alena45
no ale ak je nejaký recept medzi Top receptami toho dňa podľa klikanosti ? To nevadí, že je to humus, keď si viackrát klikneš, tak je to zrazu Top recept ?
Prepáčte, ale pripadá mi to scestné. Akú výpovednú hodnotu má potom taký zoznam Top receptov, keď stačí na neho párkrát kliknúť ?
alena45
@viera1 , vidím, že to chápeš. A tak teda stále neviem, prečo má taký recept názov, že je TOP recept dňa!
jerica
Alenka, stačí miesto TOP uviesť najviac klikané v čase , nie TOP.
@viera1 palec hore :-)
mijaita
Nebyla nahodou mezi TOP take ta "uzasna" novorocna prazenica? na ti jsem i ja musela kliknout 2x abych se presvedcila, ze me nesali zrak ! :-)
radox1
dobry postreh.tiez som cumel,ako sa ta gebuzina dostala do top receptov.
daniela15
tiež sa prikláňam k tomu, že tie TOP recepty sú nejaké divné, tá praženica nemala chyby :-)
alena45
a tiež si myslím, že by bolo transparentnejšie pri každom recepte počítadlo s vložením receptu do KK namiesto hviezdičiek, ktoré nesplňajú žiadny účel. Aj vzhľadom na tie súťaže. Viem, že tu už o tom reč bola, ale keď redakcia vždy chce prekvapiť varecháčov novinkami, ale pritom nerieši ich pripomienky ani predtým ani potom.
mijaita
@alena45 takovych dobrych navrhu jako je tento by bylo! Ale nevsimla jsem si, ze by se nekdy nejaky od uzivatelu realizoval. Na to neni cas asi a hlavne je nezajem neco vylepsovat .
alena45
@mijaita , vychádzam z toho, že posledné novinky boli uvedené do praxe s tým, že sa jedná o testovaciu prevádzku. A hoci boli pripomienky ohľadom hviezdičiek, aj ohľadom počítadla na vloženie do KK, nič z toho sa nerealizovalo a keďže v TS je stále napísané, že sú v testovacej prevádzke, tak vlastne ani neviem, či ešte sú alebo nie sú posledné novinky v testovacej prevádzke.
jerica
@alena45 Alenka, to je ako s tými hviezdičkami čo písala @sovka ,nečudo, že jej to lezie na nervy, neviem k čomu sa priraďujú, a to rátanie či je priemer taký či onaký , má aký význam ? pre koho a k čomu?
safran
Tiež ma zarazil princíp, na akom funguje topovanie.
Mne by pomohlo, ak by sa v dennom výpise receptov veľa názvu objavilo kdesi aj maličkým písmom, od koho recept pochádza, aby som vedela, že to nebude úplne zbytočný klik, ako to v mnohých prípadoch doteraz je.
32521_1358865546 - profilový obrázok
lba
lba
Podľa mne by bolo top vtedy keby to viacerí vyskúšali a potom dali tomu bod...inak je to iba prezeranie a klikanie..@alena dali ste správny postreh,súhlasím.