Rôzne

Štedrák z Pukanca

veronika1984 - fotkaveronika1984, 13. apríla 2012

Ahojte varecháči,
zvyčajne sa do takýchto vecí nemontujem, ale ak ste dnes pozerali
reláciu bez servítky, bola by som zvedavá na Váš názor. Mňa osobne
to totiž veľmi zarmútilo, ako vybabrali s pánom Petrom z Pukanca,
lebo také štedré a mňamky menu v tejto relácii často nevidieť.
Bolo mi z tých ľudí smutno a ... preto si na protest v nedeľu spravím
štedrák z Pukanca :)))
Krásny víkend a dúfam, že ste piatok trinásteho prežili bez ujmy na
zdraví :)

@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
Joj, škoda, nepozerala som ..... takže sa neviem vyjadriť.
evusik
pozerala som a veru pán Peter si nezaslúžil byť posledný, všetko varil sám ešte aj ten úžasný štedrák napiekol a im sa nepáčilo....
megginr
tiež som bola sklamaná, pán Peter je veľmi sympatický a nezaslúžil si to...
margaretka28
Ja som to pozerala a bolo mi tiež ľúto ako to dopadlo.Pán z Pukanca mal vyhrať,pretože zostavil naozaj zaujímavé menu,bolo to náročné na čas aj prípravu a bolo vidno že varí s láskou.Naozaj neviem podľa čoho to dnes hodnotili.
an3da
Ja som dnes nepozerala, len ma zaujíma ako dopadla pani ktorej nič
nechutilo, neviem ako sa menuje ale mi liezla na nervy, všetko omrdzala,
polievka jej nevoňala, to a hento nejedáva...
evusik
p.Boženke nielenže nič nechutilo, ju ani nič nezaujímalo... kto je p.Hašek nevie, architektúra a archeológiu ju nezaujímajú, ani lorda Bredberyho nepozná.... ju skrátka nezaujímalo vôbec nič, všetko ofrflala a skončila druhá.
Mne sa ten cestovateľ ktorý vyhral páčil ako človek, zrejme sa v jeho spoločnosti cítili dobre, preto ho ohodnotili tak vysoko aj keď varenie bolo fakt také expedičné...
p.Peter z Pukanca asi navaril najlepšie a určite si zaslúžil lepšie ohodnotenie, ale ktohovie čo sa odohrávalo poza kamier keď mu dali tak málo bodov....
angiek
ta ciernovlasa teta vsetko len kritizovala, najlepsie bolo ako sa tomu stedraku potesila, ze "takto som si to predstavovala" tiekli jej sliny az po zem a potom v hodnoteni zacala trepat blbosti, mne sa zda, ze velakrat su tam naschvaly a taktizovanie, take vyhlasenia typu, ze este je len pondelok tak dam menej bodov a tak, to uz je o com, ved ked chuti preco to normalne neohodnotit, no pravda, ten pes by mi tam vadil tiez..
marcy
jej veru,upiecť zaúdenú krkovičku ,donucovať sa k vareniu 20 rokov a ísť do súťaže o varení,obrovská kritika od začiatku ....neviem,veľká snaha o zviditeľnenie sa dokáže divy :-( a nielen u nej .....
marcy
štedrák z Pukanca a celé menu bolo senzačné,včetne krásneho programu ( zvyky a tradície nesmú vymiznúť,je to naša história,klenot a preto fandím všetkým nadšencom,ktorí mapujú našu dedovizeň ).....pridaná hodnota hrnčiarský kruh !!!
lucincek
škoda, že som to nevidela... akurát, že som v posteli od štvrtku... horúčka, hnačka a pokračovať nebudem....hroza..... :(
ale už je trochu lepšie (už sedím sama..):)
kucharka100
Včera som reláciu Bez servítky pozerala a poviem úprimne, že ani mne sa to hodnotenie zúčastnených nepáčilo. Podľa môjho názoru si výhru právom zaslúžil pán Peter....navaril najlepšie, snažil sa, ale nezvíťazil.
Koláč z Pukanca mi prišiel veľmi zaujímavý a upečiem ho.
Občas sa v relácii zíde partia ľudí, ktorá si nesadne....a potom to aj tak vyzerá. Bola som smutná z celkového týždňa, ako sa ľudia prezentovali....nie všetci samozrejme.
vini55
Pozeral som, je fakt, že pánovi Petrovi k prehre pomohol jeho psík. Človek pokiaľ žije so psom si ani neuvedomuje, že sa mu pes fláka okolo nôh, pri návšteve je to niečo iné. Ja tiež mojich trhačov pri návštevách zatváram. Hrušovčanka Božena reprezentovala celú dedinu, ale škoda že len v jeden deň a jej ostatné účinkovanie stálo za prd- polovička práve hovorí, že ona bola odjakživa horenos... Tiež som toho názoru, že najlepšie navaril pán Peter,ale čo už. Nech sa všetkým darí lepšie ako mne.
trencanka
V pondelok rano na Markíze budu opakovat, tak si isto pozriem. Cely tyzden som pozerala a vcera som nestihla.
Mne liezla na nervy ta ciernovlasa, co nevie varit. Pecena krkovicka - taka z obchodu dobre nastavena vodou, to neznasam.
an3da
Ja si tiež pozriem v pondelok ráno, viem že sa spomínal ten pes, mne
by ozaj vadilo až by sa mi okolo nôh obšmietal pes... u nás na dedine
pes má svoje miesto - na dvore.
mojack
suhlasím s vini55, an3da - ten pes tam nemal čo robiť. Ale určite v tejto relácii nebolo hodnotené jedlo ale celkovo - večer jedlo aj s programom. Mne osobne sa tato relácia nepáči a hlavne ak "varia" ľudia z obrazovky...
hannah22
najlepšie navaril pán Peter, boli sme s manželom sklamaní z toho ako ho ohodnotili ostatné "falošné" kuchárky, ten psík bol problém, ale dalo sa predsa dohodnúť vopred, viete ako sa hovorí, keď sa chce výhovorka sa nájde..... nech sa majú dobre..... :))
valiniki
pozerala som len v piatok a bola som veľmi sklamaná z ľudí, ktorí tam účinkovali. Už som túto reláciu pozerala viackrát a šikovní ľudia, ako pán Peter, ktorý skutočne navaril náročné jedla a od srdca bol úplne zle ohodnotený, myslím, že na Slovensku ľudia priam neznášajú šikovných ľudí, proste závidia, lebo sa nemôžu vyrovnať, že oni sami to tak dobre nedokážu a závisť to je to typické .... na Slovensku
jarca
Tiež som pozerala a bola som veľmi sklamaná. Bolo mi ľúto pána Petra, ktorý varil s radosťou a bolo vidno, že sa v tom vyzná. Fakt si nezaslúžil posledné miesto, vyzerá taký dobráčisko a tie ženské sa ho určite naľakali, že vyhrá. Nakoniec to vyhrala sáčková polievka a fazuľová konzerva, vtipné, aj to sa niekomu páči :)
evanaaa
Ja pozerám väčšinou Primu, lebo Markíza ma prestala baviť, keď začali dávať rôzne "celebrity" a iné známe tváre, ich hodnotenie nie je úmerné k navarenému jedlu a ani jeden nevarí sám, väčšinou vidím len začiatok a koniec, ale aj tak ma prekvapilo, že vyhral Martin, ktorý si s varením veľa práce nedal - sáčková polievka, konzervy fazule, načo sa vôbec prihlásil.
veronika1984
Asi pred hodinkou sa mi dopiekol ten moj spominany "stedrak na protest" a je ozaj chutny, uz zmizlo stvrt plechu :)
Som rada, ze som nebola sama, komu sa to zdalo tak trochu postavene na hlavu - teda to hodnotenie. Co sa tyka toho psika, ano suhlasim s tym, ze mozno tam nemal byt, hlavne, ak su na navsteve cudzi ludia, ale to sa dalo normalne povedat, ak niekomu jeho pritomnost vadila. Ako bolo uz spominane ... ak treba, vyhovorka sa vzdy najde. Mozno si to tento tyzden pozreli aj samotni ucinkujuci a mozno sa trochu aj zamysleli ...nad sebou.
Krasnu nedelu.
margaretka28
@zuzik01 ,neviem kto to písal,ale je to smutné,že neovláda gramatiku,teda ja netvrdím,že ju ovládam dokonale,ale už som tu videla viac takých perličiek...
teodora
Veľmi TV nepozerám,takže som to nevidela. Ale klobúk dolu,kto vie upiecť štedrák. Je to prácny koláč a výborný. Takže ten pán Peter má moje sympatie. Prajem všetkým varecháčom príjemný zvyšok nedele a dobrý štart do budúceho týždňa.
matata1
Tak strašne všetci chceli vyhrať, až sa na koniec obávali, že vyhrá Peter, lebo jeho menu bolo perfektné a tak mu dali najmenej bodov. Keď im vadila prítomnosť psa, podľa mňa stačilo povedať aby ho niekde zavrel. Božena zahlásila, že toho bolo veľa, ale aj ona toho pripravila ako pre batalión. Bolo to nespravodlivé, ale čo už.
matata1
Mňa hlavne zaujali tie jeho párance, ešte som to nikdy nevidela, nevarila a ani nejedla, ale určite vyskúšam.
bobo1
tak to bol úplný debilzmus ked nechali vyhrať toho kto nevie variť nemám viac slov