Sklízíme chmel, dýně, jablíčka, vyorávají se brambory, a podzim je tady. Užívejme si krásné dny a barvy podzimu.
@zareagujDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 14 najnovší komentár dnes 09:23
- Zuzanna17: Vianočné oblátky 6 najnovší komentár 11. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár včera 11:55
- Katka4: Hľadám recept na dánsku tradične vianočnú pochúťku 3 najnovší komentár 2. októbra 2024
- Daniela15: Marhuľový kompót 2 najnovší komentár 20. septembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 14 najnovší komentár dnes 09:23
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár včera 11:55
- Pumbaa: D-manosa na močové cesty? 21 najnovší komentár 29. októbra 2024
- Slnecnica1: Suché oči 16 najnovší komentár 21. októbra 2024
- Dm: Parná rúra 6 najnovší komentár 16. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 192 najnovší komentár včera 11:55
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Rýchla obedová omeleta Maroša Molnára
- Rezne naopak
- Halloweenska bábovka +fotopostup
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou +video
- Fit bryndzová nátierka plná proteínov
- Bezlepkové slivkové gule zo zemiakového cesta +video
- Bezlepkové lokše s kačacou pečienkou a karamelizovanými jablkami
- Priveľa námrazy v mrazničke? Pomôžte si od nej týmto malým trikom VIDEO
- Kulajda VIDEO
- Falošná držková z hlivy, polievka pre všetkých, ktorí sa hovädzím držkám vyhýbajú VIDEO
- Efektné kvetinky: Cesnakové hrianky, ako ste ich ešte nerobili VIDEO
- Zapekané rezne so šampiňónmi a s cibuľou VIDEO
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou VIDEO
- Banánový chlebík s brusnicami a bielou čokoládou VIDEO
- Drahá surovina: 12 zákuskov bez masla. Do týchto krémov ho nepotrebujete ani gram
- Navarte si rýchlo: 11x nenáročná teplá večera. Do polhodinky už môžete jesť!
- Rýchlovky aj klasiky: Čo variť tento týždeň cez pracovné dni aj predĺžený dušičkový víkend
- Chutí celej rodine: Keď neviete, čo navariť, kura na paprike to istí. 9 receptov na obľúbenú klasiku
- Strašidelné Pečie celé Slovensko: Budú sa piecť aj rakvičky. Máme recept aj dobré rady známeho cukrára z českej verzie sladkej šou
- S pomocníkmi v zálohe: 9x jablková štrúdľa rýchlo a jednoducho. Takto ju zvrtnete aj v strede týždňa
- Niečo aj pre padavky: Máte jablká nevhodné na skladovanie? Toto je 10 tipov, ako z nich mať úžitok
... zahájiť "nový" mesiac v úvodnom príhovore sloganom: "Sklízíme chmel"...je také ľudské, cítim z toho človečinu 🙂... ďakujem!
...ja som septembrové raňajky zahájil "jesenným ovocným narezom"...vymenil som letné čerešne, jahody, ríbezle, marhule a čučuriedky za slivy, hrozno, maliny a je mi dobre... teším sa na jablká, hrušky a orechy
...nech sa tento mesiac vydarí
Kde je ten lívanec? :-)
... zatiaľ ti pošlem ja moje lievance...z obdobia, keď som sa "učil" na PC robiť krátke videjka z mojich foto 🙂
youtu.be/3K8AnXfJ6GI?si=ipCmqkHJRjX0MFWO...
"Posteľové chlebíčky so salámou...
...ani som to tu nechcel pridať ale...
...ale podvečer som zašiel na jedno malé čapované+ do krčmičky a tam
...akcijka... Chlebíčky so salámou!
... akurát ja som mal s majonezovym šalátom a tam s vajičkovou pomazankou 🙂🙂
Co je to zlute uprostred?
Už víno na raňajky stačí samo o sebe 😂 ale chleba vo vajci je skvelé jedlo. Robím aj rožky vi vajci... Ale chleba je chleba. Toto je jedno z mála jedla kde s obľubou používam dokonca väčšie množstvo vegety.
Olivac
Avokádo pomazánka... inšpirácia, viď foto vyššie
... ďakujem pani @mijaita ... manželke chutilo 😋
...ja som mal kúsok pečenej klobásky, horčica, chren, chlieb a hlt piva 🙂
To jsou buraky nebo semínka? Jojo, milostivá pani ví, co je dobré a já jsem potěšena, že jsem přispěla do jejího jídelníčku :-)
..."semínka"🙂 slnečnica (neopražene)
... včera, na moje prekvapenie, mi manželka priniesla "raňajky do postele" (bagetka, čaj a puding)...no a už som tušil, že to nebude len tak!...a nebolo... hneď po obede som sa dozvedel, že idem pomáhať umývať okná na našej balkonovej lodžii, tie veľké, ťažké hebeda čo ich je potrebné vybrať z koľajnic lebo ináč sa nedajú z vonkajšej strany umyť
...no čo už, pomohol som, veď som si ráno nemusel robiť raňajky sám 🙂
nedeľného dňa
... prajem vám pokojnú nedeľu 🙂
...y!🙂
Pohár piva...a "zajedol" som to kúskom opečenej klobásy 🙂 (alebo naopak?🙂)
... radostný deň prajem, hoci má pršať tešte sa...zajtra je totiž (na Slovensku) sviatok!
... niekto chváli, niekto odmieta!
Rozpečený, máslem ovoněný, kmínem vytuněný.
... s teplým čajom dobrá kombinácia chuti 😋
... pohodový deň prajem
...po takýchto úžasných raňajkách nič iné ako "krásny deň" nemôže následovať
... prajem ho všetkým!!
...si bola v lese alebo v obchodnom reťazci?
v trznici! :) retezce jen vzacne,nemam je rada.
...veru, ani ja...ja tam vojdem len keď je vonku 35°C a sa poprechadzam okolo mraziacich boxov a schladim si telo🙂
Sobotné ráno po...
...po piatkovom "predĺženom" večere🙂
... prajem pekný týždeň 🙂
... pekné raňajky😋...aj č.1 aj č.2...(tie huby si zbierala zase z auta?🙂)
Perlička:
...zaujímavé, že aj ja som dnes raňajkoval o 5:15 a včera podvečer som robil zemiakový šalát 🙂
Houby jsem sbirala v terenu v Rude nad Moravou, pesky :-)
Poznámka:
...pani @mijaita ...je to fakt náhoda nie kopírovanie
:-) ...se to nekdy tak sejde, ty "náhody" :-) Uvidíme zítra, těšíš se?
... pozriem sa do diára aký mám zajtra ráno "priestor" ... možno to bude len lupačka s kakavkom 🙂
...budil som sa s tým, že si urobím na raňajky chlieb s masťou a produktom, ktorý v jednom obchodnom reťazci na konci septembra predávajú s popisom na cenovke, ako "Jarná"!!! cibuľka
... lenže, keď sa k tebe pritúli manželka ( nenalíčená a voňajuca nocou) a zaševeli:..."urob nám"guacamole", neodolaš a urobiš s úsmevom na tvári
... takže dnes "Guacamole originál" na cesnakovej hrianke a čaj
... prajem pekný deň
Avokado miluju, ale guacamole mi moc nechutna. Radsi jen avokado s cesnekem, citronem, rozmackane a pokapane olejem. Hodný páníček :-)
Dobrý chleba s máslem, okurčičkou a černou solí, která to celé vychutila.
..."paniček" poslúcha lebo vie, že dostane "pamlsok"😀
...pochopila😀
:-) ono je to dane tim, ze nemusim sladke, jsem trávožrout a moje huba je mlsna a dokaze vzdy poradit. Cili napadita je ona! :-) Na zdravi si nestezuju. Otazka, pan @chemik je z akády na Flemingaci?
Dnes bolo na raňajky.
Pohodový pondelok prajem všetkým.
U nas uz je ríjen , mila @kucharka . A uz 2. den! :-) Máááááv 2. 10. :-)
Dík za otázku, už jsem mimo provoz a odpověď by byla dlouhá. Sladké také nerad, ale s viscerálním tukem problémy mám.
Jsem se ptala kvuli event spolecnym znamym, kteri uz ani nejsou mezi nami. Take mnoho let mimo provoz! :-)