Skrytý recept

pivonka - fotkapivonka 27. júla 2014 o 11:39

Mám začatý recept na cukinovú polievku a je označený ako "skrytý recept". Nemôžem do neho vstúpiť a pokračovať. Prečo?

@zareaguj


10 odpovedí:
  • redakcia - fotkaredakcia člen redakcie Varecha.sk, 27. júla 2014 o 12:04

    @pivonka , zrejme ste ho začali písať pred viac ako 30 dňami. Recepty, či už uverejnené alebo nie, ktoré majú viac ako 30 dní, sa nedajú bežne upravovať. Ale nie je to problém, stačí napísať e-mail na redakcia@varecha.sk s požiadavkou o uvoľnenie receptu (napíšte presný názov). Za porozumenie ďakujeme.
    @zareaguj
  • pivonka - fotkapivonka 27. júla 2014 o 12:07

    Ďakujem aj ja za odpoveď.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 27. júla 2014 o 12:50

    Zaujmave? Ja tu mam tak okolo 500 zablokovanych receptov z ktorych daktore neboli nikdy publikovane a vacsina je uplne zbytocna lebo nikdo, nikdy nebude na slovensku taketo cudesne vytvory ako tento dnesny robit - mrkva a omeleta na sliziky a na tenko klobasa s bylinkami zabalena v ryzovom papiery s burakovou omackou…. Je to len pokracovanie receptu z roku 2010 ,@ redakcia kecate ako ta vasa vlada.
    » varecha.pravda.sk/recepty/krevety-v-ryzovom-papieri/5571-...




    @zareaguj
  • eraserhead - fotkaeraserhead 27. júla 2014 o 13:14

    @2010 ale na tom krásnom slovensku ovčania majú radi keď niekto kecá a oni môžu tleskať bééééééé ........
    ten nápad s tými 30 dňami a potom zablokovať (aj skryté a nikdy nezverejnené) bolo tiež veľmi zbrklé riešenie
    ej Hombre, toto by tiež asi nikdo nejedol, koláč zo Svätojánskeho chleba


    @zareaguj
  • tomas - fotkatomas člen redakcie Varecha.sk, 27. júla 2014 o 17:27

    @2010 preistotu sa spýtam, ak si želáte zmeniť všetky svoje recepty na "zverejnené" stačí napísať email na webmaster@varecha.sk
    @zareaguj
  • evanaaa - fotkaevanaaa 27. júla 2014 o 17:35

    Ja sem síce recepty nedávam, ale ešte som neprišla na tú 30- dňovú lehotu, k čomu je to vlastne dobré, aký to má význam a pre koho. Nuž, ale ja mávam občas dlhé vedenie.......
    @zareaguj
     1x helca103
  • megdesign - fotkamegdesign 27. júla 2014 o 17:41

    @evanaaa pocitam, ze 30 dnova lehota na editaciu rcp je koli optimalizacii webu... Ak by bol rcp v "editacnom mode" stale, zaberal by omnoho viac placu na serveri, ako "skonvertovany" rcp na normalny text...

    Snazil som sa tak laicky... ale mozno sa mylim... ;)
    @zareaguj
     1x evanaaa
  • používateľ nemá avatar2010 28. júla 2014 o 12:53

    @eraserhead , tvoja torticka vyzera super, ale musim sa priznat este som nechutnal karob :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 28. júla 2014 o 13:26

    Kedysi davno som pridal recept na Vietnamsku nakladanu kapustu
    » varecha.pravda.sk/recepty/nakladana-kapusta-dua-chua/1100...

    minuly tyzden som bol v modernej Vietnamskej restauracii kde mlady sefkuchar zmiesal nakladanu s cerstvymi klickami, uhorkami a cesnakovou pazitkou, taka fuzia stare - nove. Ako keby dakdo zmodernizoval na slovensku kyslu kapustu…



    @tomas a co by to vyriesilo? Nic , stale by som nemal pristup k receptom , jednoducho som spravil chybu ze som pridaval recepty na stranku co zmenila podmienky pred rokom a zablokovala upravy. Mas pravdu lebo 99.9% ludi co chodi na Varechu nema ani sajnu o com pisem. Dakedy ked budem mat viac casu poprehadzujem recepty inde. Cheers
    @zareaguj
  • olga42 - fotkaolga42 2. augusta 2014 o 13:06

    Ja varím takto polievku s cukinovu polievku,cukinu pokrajam porajbem na struhadle dám varit spolu s pokrájan.zamiakmi.Keď sa zamiaky uvaria urobím zápražku spolu s cibuľkou a zalejem smotanou alebo mliekom ked zavre pridám pokrajaný kôpor.Tak isto varím aj polievku v uhorky. V lete je veľmi dobrá aj chladná.Vyskušajte
    @zareaguj


Pridaj komentár do diskusie:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist