Rôzne

šamrole

skola - bez fotkyskola, 23. januára 2014

Kto mi poradí, prečo mi vyteká na druhý deň sneh z bielkov

@zareaguj


Diskusia k téme

aroooo
asi sneh nie je riadne tuhý a vyšľahaný nad parou, kde ich skladuješ, koľko cukru je na bielok?
jeka
Na jeden bielok 2 PL vrchovaté kryšt.cukru a aspoň 10 min.šľahať nad parou.
babidka
Malo vyslahane , malo "uvarene".Aj bielka mohli byt starsie , potom uz tak nedrzia tvar . Mne sa to stavalo za mladsich cias ked som este nemala elektricky slahac a slahala som bielka rukou . Pravdupovediac - vysiel mi snad az taky 10 pokus ....:-)
kikili
sľahať nad parou, hotové to bude, ak to stuhne a zostane pekný špic po vytiahnutí metličky. Treba sledovať cukor, aby sme dali dosť cukru a zvyknú pridávať ešte pár kvapiek šťavy z citr. alebo octu.
kalórie..
kikili
Keď máme kremrole narychlo..stane sa ,tak nastupuje šľahačka ..