Varenie

Recept na švábske rezy

bonakva - bez fotkybonakva, 18. apríla 2018

zdravým vás varechary dostala som recept na rezy s názvom švabske rezy hľadala som to všade na int. ale ani jeden recept sa nezhoduje s popisom ktorý som dostala ak by mal niekto o takýchto rezoch info. potešim sa receptiku dakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

strucik
@Bonakva

Dokiaľ tu nedáš "popis, ktorý si dostala", tak "varecháry" pri hre na Herucla Poirota nemajú šancu.
bubaya
@Strucik (18.4.2018 11:06)
Nonononononono len nás tak nepodceňuj, už sme našli dva recepty na švábske rezy. To by Hercule bez internetu nevypátral.
marika9
Vyzerá to zaujímavo. Keď budeš robiť, nafoť a pridaj recept na Varechu.
bonakva
Ďakujem vám za zaujímavé diskusie aj recepty ale ten recept ktorý mi opísali mal byť ze tie platy by mali byť upečené a plnka by tam mala ísť bud karamelova alebo kávová ta plnka by ušla ale to cesto je ze špeciálne to dodáva tomu tu správnu chuť
kecupicek
Výborný recept na spotrebovanie všetkých zvyšných krémov od ostatných zákuskov. Najchutnejší sa mi zdá s karamelovým krémom, ktorý dostať kúpiť hotový v Poľsku. Pre LG ako stvorený. Zvládnu to aj malé deti, urobíš im veľkú radosť.
bonakva
tak vyskúšam aj s tých jablk aj stymi oplátkami ved pokazit na tom nemam co dakujem vam vsetkym za ochotu
bubaya
Hľadala som po švábskych stránkach, ale našla som len ten oblátkový. Zato som objavila nádherný recept - Nonnenfurze - Nonne je mníška a Furz je prd. Prdy mníšok?
afataga
@Bonakva (20.4.2018 01:47)

Tie oplatkove kedysi robievala moja mama, ako decko som to mala strasne rada, len si pamatam, ze sa to zle krajalo, platy pred natretim kremom trosku pofrkala uvarenou kavou s rumom.