Robila som tortu, kde plnku tvoril jemný tvaroh s maslom a cukrom. Krém som podľa receptu vyšľahala, najprv maslo s cukrom a neskôr som pridala tvaroh. Pridala som trochu limetkovej šťavy (využila som radu z iného receptu)... krém bol fajn, ale len do doby, kým som tortu nevybrala z chladničky na druhý deň. (navrchu bolo ešte želé zo Zlatého klasu). Tvarohová plnka bola "zdrcnutá", akoby som použila namiesto hladkého tvarohu hrudkovitý. CHuť nebola zlá, no nechutulo mi to na "jazyk" a neviem si vysvetliť, kde sa stala chyba. Prosím o radu, lebo už sa budem báť taký typ koláčika piecť, že sa mi to stane znova. ĎAKUJEM pekne.
@zareaguj
v tom inom recepte bola použitá určite inak v kombinácii s tvarohom ak vôbec