Rôzne

Prihlasovanie

bambitka - fotkabambitka, 2. januára 2011

Prečo sa musim posledných pár dní stále prihlasovať?Má ešte niekto taký problém?

@zareaguj


Diskusia k téme

redakcia
To nie je predsa problém, na každej stránke sa treba prihlasovať. Na vareche spôsobovalo problém práve to, že ste boli neustále všetci prihlásení. Preto sa teraz treba vždy keď prídete na Varechu prihlásiť.
jezibabka1
aj ja mám ten problém a myslím, že sa niečo pomrvilo, lebo pol roka môžem otvoriť Varechu bez problémov a teraz sa zakaždým musím prihlasovať
egreska
ja sa stale od začiatku prihlasujem a odhlasujem,a to vždy ...som myslela že je to normálne :-))
ketty3811
aj ja som si myslela,že je to dočasné.Ja už som si nepamätala ani heslo,pretože tiež som mohla otvoriť Varechu bez toho.Našťastie mala som ho v mailoch.:-)No čo,budeme sa prihlasovať.
janazjarku
Priznám sa bez mučenia ani ja som sa neodhlasovala, ale polepším sa na môj dušu !!
evanaaa
No, asi to nie je jednoduché. Dlho som sa nemusela prihlasovať, len som si klikl.a na: prihlásiť sa a bolo to! Nejde ani o to prihlasovanie, ale keď vyplním a zadám heslo, nechce sa mi to otvoriť , vraj som zadala zlé údaje. Minule som po dva dni nemohla ísť napr. na moje správy, kde mám aj Varechu. Takže je to trochu iné, ako píše aj Ježibabka a Bambitka.
tomas
30.decembra sme mali väčší technický problém s databázovým serverom, pár hodín dokonca Varecha nešla. Trvalé prihlásenie bolo dočasne vypnuté. A dnes/zajtra bude znova funkčné, čiže sa nebudete musieť pri každom otvorení znova prihlasovať.
tomas
Čiže to bude fungovať ako predtým.
violetacamorova
ja ten problém nemám, akurát som nemohla otvoriť recept, alebo pridať komentár počas doby v ktorom mal server varechy problém. Ja mám stále trvalé prihlásenie zapnuté a je to v poriadku.
dorisa
Ja sa ani neodhasujem, a ani neprihlasujem.
enge149
aj ja sa musím prihlasovať a niekedy aj čakať,že sa načitáva varecha,ale potom už všetko OK"
bozulka
Ja som mala problém asi tie dva dni,neodhlasujem sa lebo som zabudla heslo,hoci som si myslela,že sa mi to nemôže stať a tak som si nezapísala....Ach ta Róza...Už všetko funguje ako predtým.
alena45
ja sa musím stále prihlasovať, a keď som napísala komentár k téme tukožrútska polievka, tak ma to úplne vyhodilo, že stránka neexistuje.
duschko
Tak ako pisal "tomas", Netrpezlivi varechaci, medzi ktorych patrim aj ja, len vydrzat.