Rôzne

Pre @Hubata!

stefanm - fotkastefanm, 5. augusta 2014

Pozorne som si prečítal v časti -Zážitky- príspevok od @Hubata zo dňa 13. júla 2014 pod provokatívnym názvom Pomsta!
Autorka v ňom, pravdepodobne chcela vtipne opísať ako sa zachovala k svojmu manželovi ktorý, ako hneď v prvej vete uvádza, citujem: „Môj muž chodil rád vynášať smeti...“ bol oklamaný a potupený pred susedmi vlastnou manželkou. Už táto veta je zavádzajúca a klamlivá. Neexistuje muž, ktorý rád vynáša smetí. Existujú len muži rozdelený na: nevynášači, vynášači z donutenia a vynášači tváriaci sa, že to robia radi!!
Priviesť manžela do rozpakov klamstvom je nečestne . Ani vlastná manželka by si to nemala dovoliť. A ona neváhala a spolčila sa kamarátkami. Hanba ti @Hubata . Ale chápem, že si napísala „chodil“. Vidím, že je to rozumný pán a už nechodí!!!
Prosím aby bol tento môj príspevok pochopený ako pokus o vtip nie ako urážka. (chápeš @Hubata ?!?!)

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
@stefanm , mýliš sa a riadne - jeden taký sa predsa nájde, je to môj muž! Niekedy mi ide aj na nervy, keď sa stane, že ide už po druhý raz. Ale pravidelne, každý večer ich vynesie. Možno je to aj preto, že je celýdeň väčšinou doma a tu má aspoň príležitosť na chvíľu ísť na vzduch. A ak by som náhodou vyniesla smeti ja, tak by mi vynadal, že som mu ich nenechala ! :-)))))
1x hubata
jozka2
moj manzel nesmierne rad vynasal smeti,ale len v sobotu a aj nasi susedia,nakoniec sme zistili,ze sused urobil nejake cuco a tak sa chodilo cuckovat do pivnice,stale mi bolo podozrive,ze po vyneseni smeti je nejaky iny a ide si lahnut na chvilu az raz sa vsetko odhalilo a mali sme z toho velku srandu vsetky susedky.
1x hubata
hubata
Prepáč milý @stefanm že som nemohla hneď reagovať na tento tvoj milý príspevok, nemohla som sa prihlásiť a musela som poprosiť adminka @tomaska o pomoc. Vieš si predstaviť ako ma svrbel jazyk, čo za trápenie som ja prežívala?
Jasné že sa nehnevám, pochopila som tvoj príspevok ako veľmi vtipný a vidím že mal aj úspech u varecháčok a o to predsa ide. Aj to najchudobnejšie jedlo vtedy chutí ak je okorenené humorom, úsmevom, je to tá povestná čerešnička na torte ktorá by v každodennom živote nikdy nemala chýbať ani v kuchyni keď sa niečo pripáli, presolí alebo viac okorení.

Mňa hádam najviac mrzí, že aj na tie smetné kýble došla inovácia: nahradili ich obyčajné čierne sáčky s mašličkou, aby sa ani smrad z nich nedostal von a tak nikto už nepozná podľa vizáže ktorý čierny sáčok ktorému obyvateľovi paneláka patrí.
Ale tie farebné kýble na smeti boli vždy ľahko identifikovateľné: sused z prízemia mali obyčajný kýbel z Primalexu, lebo majiteľ bol maliar-natierač, naopak sused z I. poschodia mal na prvý pohľad exkluzívny kýbel z Rakúska - veď aj chodil na zárobky do Wiedne.
Rodina Hubatá z VIII. poschodia sa pýšila ručnou prácou domácej pani ktorá pochádzala zo Záhoria: vlastnila síce hrbatý, ale ručne pletený kýbel z prútia do ktorého bol vždy vkusne naaranžovaný igeliťák z Prioru. A tak by som mohla pokračovať až po XII. poschodie..........
Som za inováciu, som za moderné veci - ale nie za každú cenu, igelitové sáčky nemôžu nahradiť nikdy tú radosť keď si človek môže povedať idúc z obchodu:
- "áááá ..... Hubatý zasa chlastá s Novákom!"