Dosť varešiek a varecháčov ma v minulosti kritizovalo za to, že
používam dosť bujónov pri varení. Ja osobne ale nepoznám inú
možnosť ako ochutiť sójové mäso a dodať mu mäsovú chuť. Inak
tento vývar aj tak vždy po uvarení mäsa vylievam a mäso ešte
vyžmýkam. Ak viete tak mi prosím poraďte.
No ale mám aj radostnú správu pre teba: na jednej návšteve som jedla pirôžky kde plnkou bol pomletý granulát spolu s údeným mäsom. Takže ako kamoška uvarila údené mäso, namočila do toho vývaru aj sójový granulát, pomlela s údeným, pridala vajíčko, č.ml.korenie a touto plnkou plnila pirôžky. Po prvý krát mi teda chutil sójový granulát.
macrobiotics.co.uk/sugar.htm...
www.yummytummyaarthi.com/2012/02/soya-chunks-cutlet-pan-fried-me...
a tato stranka ma 28 stran receptov so sojovymi kockami od rizota az po polievky .
www.desifoodbuzz.com/page/2/?s=soya...