Ahojte, prosim radu od tych, ktori maju domacu pekaren. Chcem kupit pekaren, kde je uvedene ze je to na bochniky 1 125 g, 1 350 g a 1 600 g. Myslite, ze v nej budem moct piect, miesit aj cesta s mensou gramazou? Napr z 500 g muky? Bochnik o vahe 1125 g je z kolko g muky? Chcem ju totiz kupit aj rodicom a oni urcite nebudu piect chlieb kilovy. Ale zase napr. cesto na buchty aj z 800 g robia. Dakujem
Podľa toho, ktorý chlieb chceš piecť. Ja väčšinou pečiem v hranatej forme na chlebíčky, vyložím ho papierom, dám do neho cesto......a hotovo.
Menšie kusy - rožky, bulky, dalamánky, môžeš piecť na plechu na papieri na pečenie.
Sú recepty, ktoré sa pečú v zapekacej mise - varecha.pravda.sk/recepty/domaci-chlieb-bez-miesenia/1859...
Alebo v pekáči - varecha.pravda.sk/recepty/domaci-chlebik-fotorecept/72407...