Prosím znovu raz o pomoc, varecháči :-)
Bola som požiadaná urobiť na oslavu parížsky šalát, ale Parížsky, niečo na spôsob kimlovho vlašáku :-)
Ja som zvykla kupovať hlavne tresku, tak ani poriadne neviem, aké by to malo byt, aby to bolo také originál ako za starých čias
Nájde sa niekto, kto vie a pomôže?
Ďakujem :-)
parížska saláma (olúpaná) 4kg,uhorky sterilizované 1,8kg,majonéza 3kg,hrášok sterilizovaný 0,6kg,cibuľa 0,25kg,horčica 0,2kg,ocot 0,5dl,cukor 100gr,worcester 80gr,MČK 5gr,soľ 100gr.
www.jaktak.cz/jak-udelat-parizsky-salat-podle-puvodni...
o tyzden sa ohlasim, ako sa vydaril :-)
mamina robila podla rozpisu tu pridaneho, neviem ci si vybrala sovkin alebo od 2010, vyzorovo sa velmi nepodobal, akoby sa jej ulialo uhorkovej stavy, ale chutovo bol fajn
druhy pricupkal salat podla uplne ineho receptu, dali do neho aj syr a tomu ja neodolam, ci uz tam patri, alebo nie
ale faktom je, ze ked sa oba ulezali, ten syrovy bol dost tazky na zaludok , aj ked nemyslim, ze koli syru
takze nabuduce urobim ja a budem vediet relevantne povedat, co a ako :-)
zatial dakujem a zelam pekny den slnieckovy :-)