O Varecha.sk

Nutně potřebuji poradit jak přidat fotky

klukodvody - fotkaklukodvody, 15. februára 2022

Všechny moc zdravíme. Potřebuj zase radu. Jak už jsem tu dlouho nic nedělal, tak jsem zapomněl jak přidat fotky. Do receptů se asi trefím, ale do komentářů se nemohu dostat s vložením fotky. Zeptá se mně to jestli chci fotku přidat, pak zvolit soubor a tím moje schopnosti končí. Děkuji jestli někdo poradí a přejeme krásný večer a snad se zase ozvu.

@zareaguj


Diskusia k téme

redakcia
Dobrý večer. Pre pridanie fotografie do komentára treba kliknúť na Pridaj obrázok. Objaví sa ikonka Vybrať súbor, na ktorú kliknete a otvorí sa Vám okno s Vašimi súbormi, kde si fotku vyhľadáte a kliknete na ňu. Nakoniec kliknete na ikonku Pridaj komentár.
Ak sa fotografia nenahrá, môže to mať viacero dôvodov - napr. je príliš veľká alebo nie je vo formáte .jpg (napr. ju máte v počítači uloženú ako .png) - v týchto prípadoch treba najprv fotku zmenšiť alebo prekonvertovať do formátu .jpg. Ak by sa Vám to nedarilo, môžete nám fotku poslať na redakcia@varecha.sk , pozrieme sa na ňu - zmenšíme, prekonvertujeme... A môžeme Vám ju poslať upravenú alebo rovno nahrať do komentára, keď presne napíšete, kde by ste ju chceli pridať... :) Pekný večer.
2x sracz a haji
sracz
@klukodvody (15.2.2022 21:51)

Ja by som Ti to, Jožka kamarát milý, lepšie ako REDAKCIA nevysvetlil. Tak zato aspoň prispejem gratulácoiu k Tvojim vácnym narodeninám s prianim neúnavného šťastia, pevného zdravia a neustávajúcej Lásky aj do ďalších rokov Tvojho plodného života!


klukodvody
@sracz (16.2.2022 00:29)

KAMARÁDE. Moc děkuji, nějak o sobě teď moc nevíme, ale pořád věříme, že se situace zlepší a Ty se se svojí milovanou ženuškou objevíš u našich dveří a budeme dlouho povídat. Ferko na email mně přišla nějaká zpráva o přání, ale z jiné adresy jen mně na ní láka že Ferko. Je to od Tebe? Já zprávy kde si nejsem jistý tak neotevřu. Tak ještě jednou moc díky a moc zdravíme a myslíme na Vás Saša a Jožo.
kimlo
S úctou sa pripájam ku gratulantom, prajem veľa zdravia, pohody a nespočetné parádne recepty.
klukodvody
@pavlinkaab (16.2.2022 17:44)

Děkuji a pokud budou moje staré a úsporné recepty zase bavit tak zase něco přidám. Pozdravujeme.
terinka55
Pripájam sa aj ja. Prajem hlavne pevné zdravie, veľa radosti a optimizmu a skvelý nadhľad. To všetko nám tu nezištne dávaš. Všetko najlepšie!
smejkad
všetko najlepšie prajem, hlavne zdravie a potešenie zo všetkého, do čoho sa pustíte 🙂👍
simcanz350
Všetko najlepšie k narodeninám, hlavne pevné zdravie želám. Vaše recepty sú moje najobľúbenejšie, teším sa na ďalšie. Krásny deň :)
kukulienka71
Prajem všetko najlepšie a teším sa vašej snahe. Úsporné recepty sa zídu vždy a stará škola je poklad:-)
klukodvody
@kukulienka71 (17.2.2022 08:56)

Moc děkuji za přání i za to, že staré a úsporné recepty mají ještě nějakou cenu. Jak píši, mám velkou radost, že jste na mně nezapomněli. Moc pozdravujeme.
kuko95
@klukodvody (17.2.2022 13:22)

Aj ja sa pripájam ku gratulácii veľa veľa zdravia aj manželke samozrejme prajem vela zdravíčka :)