Rôzne

Neviem ako vy ...

veronika1984 - fotkaveronika1984, 6. decembra 2011

Ahojte varechaci, neviem ako vy, ale ja by som prijala obmedzenie mnozstva receptov pridanych na varechu.sk za jeden den (co viem, ze nie je mozne) ... lebo ked sa mi po par dnoch podari konecne sa sem prihlasit, uz na mna caka nespocetne mnozstvo novych uzasnych receptov, ktore jednoducho nestiham preluskat. a potom je mi to tak strasne luto :(
Prajem krasny den. :)

@zareaguj


Diskusia k téme

hubarka35
ja nemám problém sa prihlásit kedykolvek-a prečo by to malo byt obmedzené-môžme byt radi že varecha existuje-a čerpáme nové receptíky,rady a zkúsenosti.....daj si sem tam čistenie na počítači od nepotrebných a nepoužívaných súborov...možno ti to pomôže a rýchlejší bude počítač-ja som len laik-to priatel robí také ceremonie z počítačom....a ja som zas len rada že receptíky pribúdajú-mám čo čítat,pozerat,popísat....a mám na výber z kopu receptov a dnes si ukladat kuchársku knihu.....
veronika1984
@hubarka35 asi sme sa zle pochopili, nechcem nikoho obmedzovat :) ... ja som uprimne rada, ze varecha je taka aka je, lebo fakt sa tu naucim vela, vzdy tu najdem, co hladam a varechaci tu vzdy dobre poradia... len pri dvoch malych detoch sa mozem prihlasit asi tak raz za dva dni aj to iba na asi hodinku ... tak nestiham precitat asi 50 receptov a potom mam pocit ze mi uslo nieco zaujimave ... asi musim pockat kym ti moji chalani vyrastu a ja budem mat viac casu :) na seba i na varechu :)
hubarka35
v pohode...a ja ked robím nemám času-a to som dva dni preč mimo domu....tiež mám prváčku-učit sa musíme-a kde sú ostatné práce....ale na varechu jak som doma musím kuknut aspon na 5min....momentálne som ochorela tak mám čas tu prekukat všetko do bodky.....
hubarka35
v pohode...a ja ked robím nemám času-a to som dva dni preč mimo domu....tiež mám prváčku-učit sa musíme-a kde sú ostatné práce....ale na varechu jak som doma musím kuknut aspon na 5min....momentálne som ochorela tak mám čas tu prekukat všetko do bodky.....
rela
@veronika1984 , 2. decembra som si prisahala, že stránku varechy otvorím až po novom roku. Dodržala som to tri dni, bola som odcestovaná a nemala som prístup na internet :)))! Už tu sedím niekoľko hodín a dobieham zameškané - je to ako droga. Ešte šťastie, že už som na dôchodku.
babidka
celkom ta Veronika chapem , ja som na Vareche takmer od zaciatku a stale sa v tych receptoch "premrvam":-) v lete mam zvycajne vela prace okolo hydiny a zahrady takze nestiham ist na Varechu aj niekolko dni a potom mi je luto ...najradsej by som to tu vtedy cele "pozastavila" aby mi nic neuslo :-)))))
sladkacokolada
celkom chápem Veroniku, ja som bola 10 dní v lete bez internetu a veru som aj myslela na varechu, čo nové najdem. Pri dvoch malých deťoch určite nejde sledovať všetky recepty.Ale keď si chlapcov naučíš , budete pekne sledovať spolu.:)
jurovic6
ja ked strazim malych bratrancov tak si ich posadim na kolena a ukazujem im torty a to je poto len : "jeeeej taku by som chcel","uuu ta je ale pekna","mmmmmmmnnnnnnnnam" atd.
ale vydrzia....
3sandra3
chutne som sa zasmiala aký krásny komentár napísal jurovic6 ,,, aký milý chalan :-)
sonulienka
Droga to je istotne mne sa tiež manžel smeje ale v dobrom je to naozaj to najlepšie čo ma na dochodku mohlo stretnúť. Ďakujem týmu vareche, že sú a prajem im veľa zdtavia aby im to s nami vydržalo!
domci4
aj ja prajem :) som rada, že som tu spoznala takých skvelých ľudí ;)
dorisa
Pekné komentáriky, ja súhlasím, je to ako droga(aj ked som ju nikdy neochutnala) stačí mi varecha. Som tu každy den a ja mam tiež medzery v prehliadaní nových receptov. Niekedy zbadám recept po mesiaci a čudujem sa...kde som bola, ked som ho nevidela. Aj ja som si tu nasla kopec spriaznených duší, som rada, že ste a že ja tu som.
tinca
a prečo by to malo byť obmedzené, ja tiež niekedy nestíham nakopia sa mi neprezreté, ale niekedy som tu aj viackrát, alebo dlho do noci, ja už môžem ráno nevstávam. Je to aj k vôli tomu, že idú vianoce, každý sa chce pochváliť,čo je super lebo máme aj inšpiráciu a fakt je aj ten, že pribudlo veľa nových varecháčov a tým aj krásnych receptov


garanco
...a čo nestihnem prečítať objavím až neskôr, keď si zadám do vyhľadávača nejaké heslo a veľmi sa čudujem - aké prekvapenie - kde som bola v ten deň...(napr. dnes som našla zaujímavý recept zo začiatku novembra)
Pozdravujem @jurovic6 - vyrastá nám šikovný nádejný kuchár!
elisticka
to mate pravdu ze je to ako droga... ked zacnem citat tak nemam pojem o case az mi vyskoci tabulka ze bez sa popretahovat:-))dobre to vymysleli asi vedia ako sme tu napepene..aj ja objavujem postupne "stare" recepty ako dnes cesto na samrony este z cias ked som nebola na vareche prihlasena...ano je toho teraz vela a naozaj krasne zaujimave receptiky len si vybrat a vypekat :-))dakujem za prijemne "citanie" :-))
sovka62
Mne sa to nezdá dobrý nápad, veď vidíš, čo tu denne pribúda a kde by sa hromadili tie neuverejnené a kedy by tak asi prišli na rad? Veď ak nestíhaš, neotváraj každý, pozri len tie, ktoré ťa pre nejakú príčinu zaujmú. Aj mne ich iste veľa ušlo, ale práve dnes som si uvedomila, že asi nestihnem vyskúšať ani tie, ktoré mám poukladané v KK.
matata1
Ja som na tom podobne, len ukladám, ukladám, ale variť a piecť nestíham :o))) Asi si to nechám až na dôchodok...Ale to je strááááááááááášne ďaleko.