Varenie

Nepodarili sa- makrónky

delikatesa - fotkadelikatesa, 29. marca 2013

vôbec sa mi nepodarili :(((((( sú škaredé, rozliate... chuť je dobrá ale vzhľad:(((((( nie je to také jednoduché ako som si myslela
polovicu dávky som zafarbila a prvý plech skoda reči, druhý je trošička lepší, nezafarbené sú o čosi krajšie.

@zareaguj


Diskusia k téme

delikatesa
cukrárskym farbivom.Tak som sa tešila..ale toto je robota pre PANI cukrárky. Robila som to, že recept nebol zložitý. Žiadne čakanie. Možno treba viac zručnosti na striekanie koliesok a možno ešte nižšiu teplotu pečenia..origoš recept je: 6 bielok, 37 dkg cukru kryštál,28 dkg ml.mandlí a 6 dkg práš.cukru do mandli. Sneh s cukrom sa mi vyšlahal krásne, ale potom sa to zlievalo na plechu a niektoré popraskali.
paploska
tak to ja pečiem cca 27 rokov a tiež sa mi nevydarili, ono to nie je až taký ľahký koláčik. Hlavné je , že chutia :-) Ja som nezohnala teplomer, takže som pokus zatiaľ nezopakovala.
fedee
ja odporucam od ivety fabesovej su super
lusinkab
@delikatesa no ono to s nimi nie je ziadna sranda :-) ja som ich robila prvy krat pred necelym rokom (po neskutocne dlho prestudovani a rad na internete) som sa rozhodla pre jeden recept ktory som zverejnila aj na vareche je s tym na prvy krat riadna piplacka plus postup je jeden z tych zlozitejsich ale 10 krat som ich robila a stale mi vysli :-)
delikatesa
lusinkab to máš pravdu , že to nie je sranda robiť ich :) pár som ich vybrala čo stoja k svetu:) dnes som ich naplnila mandľovým krémom a sú aspoň mňaam. nabudce radšej vyskúšam osvedčený recept z varechy :)
martinale
dievcata pozdravujem, skusam markonky a len sa ucim, mam na Vas otazku.. makronky robim podla receptu, na plechu su pekne az tak spievaju. sem tam pipik ale co uz, dam ich do truby na 140 stupnov cca 15 minut, upecu sa maju aj suknicku ale su na povrchu take pokrcene,,, poradte mi kde robim chybu,,,, moc moc dakujem a zelam vsetko dobre