Rôzne

Naša @varecha.sk na SFF

evas13 - fotkaevas13, 27. mája 2012

Dnes na Slovak food festivale si portál varechy odniesol ocenenie za
tretie miesto v príprave
rybieho mäsa s prílohou. BLAHOŽELÁM.
V porote bola ešte jedna naša varecháčka ako ľudová porota. Je to
Slovenka žijúca v Rumunsku, ale nezapamätala som si dobre jej nick
za čo sa ospravedlňujem.
Stretli sme sa tri: @jerica @hubat á a ja. Bolo nám tam veľmi veselo a
atmosféra bola jedinečná.

@zareaguj


Diskusia k téme

domci4
To som rada :) aj ja som chcela ísť, ale nešla som :( dúfam že bolo dobre..možno sa Ti ozve :P
cocinelle
Varechaci boli skveli, v tvrdej medialnej konkurencii obstali velmi dobre...skoro ako nasi hokejisti :) Kde ste vsetci boli :)? Blahozelaaame!
michsamant
to bude asi @nicopopa a ja som si myslela, ze ona je rumunka na Slovensku, tak ale som si neni ista, ale pamatam sa na jej nakladane orechy a krasny zemiakovy salat :) Vareche gratulujem za pekne umiestnenie :)
arasidka
a jéjej, rok preletel ako voda, a ja som ani nevedela, že bola táto paráda. Nezostáva nič iné, len zase jeden rok počkať! :(
2010
Ano bola tam jedna porotnicka taka povedoma, z Rumunska



2010
Ale bol krasny den a moc vela ludi , a jednej takej moletnej pani v strednom veku som sa opytal ci je z Varechy ... a manzel na mna skaredo zazeral, takze som nikoho nestretol.


2010
Aj sme kuponov nakupili ale boli velke rady tak sme nic nekupili a vsetko zmenili na tekutu stravu vo flasiach z Burgerlandu.



babav
To je pekne umiestnenie ....gratulujem a dufam ,ze admina uverejni fotomontaz ako po minule roky;-)
zdezda
Blahoželááááám tímu Varechy :-), škoda, tento rok mi to nakoniec nevyšlo prísť :-(
babidka
Aj ja blahozelam sutaziacim z redakcie a tym aj celej Vareche - dufam , ze aspon mohli zjest to , co si navarili :-) keby som nebyvala uplne na druhom konci republiky , tak by som urcite prisla ...
@2010 - pred par dnami si pisal , ze pijes na druhom konci sveta :-) Takze si na Slovensku ? mamicka je urcite rada :-)
irenaw
ja toto vedieť vopred, nenaplánujem si víkendové návštevy. na budúci rok sa dúfam podarí...verím, že bolo veselo :-)
evas13
@michsamant máš pravdu nicopopa je to a na prvom obrázku @2010 je aj zobrazená, milá a pohodová mladá žena.
@2010 tvoje foto je pekné a sedeli sme na pravej stane pri pódiu a boli sme tam až do samého vyhlásenia víťazov. :)
hubata
Ahojte varecháči,
bodaj by sa na teba jej manžel škaredo nepozrel @2010 keď poznávacím znamením bola varecha a nie minisukňa. Ja som po celý čas hrozila súťažiacim varechou že ak nevybojujú medailu, tak ňou dostanú - ako to že si nás nemohol nájsť?
Kto neprišiel prišiel o veľa: o dobrú zábavu a dobré jedlo, lebo bronzovú rybku sme potom aj zjedli a poviem vám že môžte banovať bola výborná a krásne naaranžovaná. Naši súťažiaci bojovali zo všetkých síl až do krvi, lebo aj tá tiekla. Som rada že som sa mala možnosť zoznámiť so skvelými ľuďmi s našou adminkou Sandrikou, s @jericou , @evas13 a jej manželom.

Vďaka redakcii za pekný deň!
nicopopa
ahojte! @evas13- nemáš za čo sa ospravedlňovať, je to normálne, nemôžeme si pamätať všetky "usery" z varechy.....ale mrzí ma, že @2010 neprišiel aspoň za mnou ak ostatných nevidel... každopádne ďakujem za reklamné foto... viete, aj v minulosti som napísala, že by som vás rada osobne stretla. Mám rada vaše recepty ...do poroty som sa dostala preto, lebo sa nikto nechcel prihlásiť, tak som si povedala, že nech je teda aspoň "sranda". Bolo pekne, aspoň mne sa páčilo a dúfam že nabudúce nás bude viac. Majte sa pekne! Nico
medovnicek
Gratulujem ku krásnemu umiestneniu, určite sú na vás pyšní všetci varecháči
evas13
V súťaži bola veľmi silná konkurencia a tak som rada, že varecha.sk sa umiestnila na treťom mieste, ďalší rok bude ešte lepšia. @nicopopa som veľmi rada, že som ťa spoznala a teším sa na ďalšie stretnutia s tebou a ďalšími varecháčmi, tak ako som sa zoznámila s @jerica a @hubata , ktoré si vážim pre ich šikovnosť, tak ako vo varení, tak aj v písaní zaujímavých receptov a diskusného a zážitkového slova.
lia66
Gratulujem, škoda, že som nemohla prísť.
jerica
@evas13 Bolo perfektne,naši zabojovali , ale pri konkurecii STV a Markíza , nebolo nám dopriane ísť na stupienok vyššie,ale ešte uvidíme, možno o rok nás príde viac a bude povzbudzovanie ako na hokeji.Veď im to natrieme.
Evička,foto nedá sa mi pridávať,možno z redakcie sa chystá oznam aj koment s obrázkami.
Ešte chcem napísať moj názor k tomu , že sa k nám neprihlásil (nepriznal) @2010 ,keby veľmi chcel , určite by sa potešil , ale keď nechcel a chce zostať v anonymite , tak ho nechajme v tom, ja by som sa nedoprosovala, bolo nám fajn a som nesmierne vďačná aj za to málo , ale s tak perfektnými kočkami ako si ty evas13 Evička a Jarka (hubatá) čo si veľmi vážim , lebo nestačí čítať perfektné príspevky od našej @hubat á (odvodenina od húb , nie papuľa ), ale aj osobne sa s ňou spoznať, len mi je ľúto , že musela do Pezinka "šlapcukom" po druhé ju odveziem.
evas13
@jerica @hubata bolo mám s vami veľmi dobre a stretnúť sa s dobrými ľuďmi nie je nikdy na škodu. Tí čo neprišli môžu ľutovať, pretože tento rok počasie bolo vynikajúce, atmosféra v hradnom parku bola jedinečná a o to bola väčšia naša radosť, keď sa naši umiestnili na treťom stupienku víťazov v súboji so silnými protihráčmi. Teším sa na ďalšie roky, len organizátorom musí vytknúť, že @varecha.sk bola v zadných priestoroch pódia a vôbec sme na nich nevideli.
2010
@jerica , ja som chodil dookola tribuny a vypytoval som sa najmenej 15 minut, asi som mal pozerat na mladsie kocky ja som sa zameriaval na panie v rokoch. :) a v tom bol problem. Nebol som sam ,bola nas vacsia skupina a oni chceli ist do Mosone lebo sa im zdali porcie moc male a plus velke rady.
jerica
@2010 škoda , bola by zábava,neviem síce aké "okolo tribúny" boli sme v prvej rade pred tribúnou,tvoje zameriavanie na panie v rokoch je síce milé , ale minulo sa účinku, neviem akú si mal predstavu o paniach v rokoch , že to budú baby v ručníkoch ? alebo čičo , hoci @evas13 je mladučká a @hubat á tiež je kočka mladší ročník . Ináč v Mosoni je dobre sa okúpať .
babi
V prvom rade GRATULUJEM k výhre.
Veľmi ľutujem, že som nemohla prísť, ale rodinné povinnosti mi v tom zabránili. Minulý rok nás rozohnala búrka ,tak sme si nemohli posedieť, ani ochutnať výsledky varenia našej varechy. Verím "dievčence" že vám bolo fajn .
Jarka , gratulujem ti k vtipnému komentáru ...........
palokuchki
@evas13 to ti verim, ze vam bolo spolu dobre. Stretnutie Varechacok je vzdy vesele. @2010 ja myslim, ze keby si bol mal v ruke varechu nase Varechacky by ta boli urcite objavili. Nemusel by si sa ani vypytovat.
evas13
@palokuchki bolo by pekné,keby si bola aj ty medzi nami, ale Austrália je len pár tisícok km od nás, tak aspoň takto moja. Ahoj :)
babi
Na adresu @2010 len malá pripomienka.
Ak si sa vedel zorientovať na letisku v Dubaji /bola som tam a je naozaj obrovské/ a inde vo svete, tak nechápem, ako si sa nevedel zorientovať na hrade v Bratislave. Vieš čítať a nápis na tričkách našho tímu, bol neprehliadnuteľný.
jerica
@babi ďakujem , že sa ti páči môj komentík (ky) , len bolo (je) mi čudné že @2010 taký zbehlí v cestovaní a v orientovaní sa v každom "kontinente" nedokázal v malom prostredí , dokonca perfektnom počasí , si nájsť niekoho z varechy , dokonca s nápisom na tričku "varecha" tak si myslím , že viac menej "fabuluje" o jeho veľkom cestovaní z jedného dňa na druhý deň, na koniec zemegule,ale to je jeho vec,možno , že sa stretol v redakcii s našimi a vysvetlil ako je to ťažké sa orientovať medzi stánkami a pódiom , hlavne , že z tribúny sme sa dokázali všetci čo sme tam boli postretať, čo ma osobne veľmi teší.
2010
Na vine je Dubai a stojanka 108 ,( tam sa pije zadarmo ),a potom je Slovak vo svete hotova opica...
jerica
@2010 Dúfam , že sa pasuješ za Slováka :-) a hovoríš si ,som Slovák ako remeň , kto je viac , .