pór,cibuľa cesnak....častou konzumáciou telo zbavíme jedovatých kovov z potravy,zabezpečia rýchlu obnovu buniek,bojujú proti voľným radikálom,baktériam......naše,obyčajné ,často podceňované druhy
@zareagujpór,cibuľa cesnak....častou konzumáciou telo zbavíme jedovatých kovov z potravy,zabezpečia rýchlu obnovu buniek,bojujú proti voľným radikálom,baktériam......naše,obyčajné ,často podceňované druhy
@zareaguj
Ale ak cez celé leto jete ovocie a zeleninu dovážanú mimo nášho podnebného pásma, t.j. že teraz jete hrozno, na jar paradajky a papriku - ste zaručene choré.
na SK bola oberačka hrozna v septembri, nie v novembri a o tom píšem: už teraz komu hrozno zostalo na koreni je predsa - zmrznuté, na jedenie nevhodné (nehovorím o hrozne na víno, ktoré sa úmyselne necháva zmrznúť).
Ak o tomto čase niekto kupuje hrozno z dovozu v OC - tak čo kupuje?