O Varecha.sk

Mobilná verzia Varechy

kimlo - fotkakimlo, 2. februára 2016

Vzhľadom na to, že na Varechu chodím väčšinou cez mobil, mobilná verzia je veľmi obmedzená voči desktopu, konkrétne na iOS, ide zatiaľ o tieto nedostatky:
- nie je možnosť, prihlásenia-odhlásenia
- v KK chýbajú kategórie, zobrazené je len "Všetko z mojej KK" čo je vlastne kompletný zoznam receptov podľa abecedy, pre mňa pri hľadaní konkrétneho receptu nepoužiteľné...
- chýba možnosť "Pridaj recept"
zatiaľ len toľko, pri zistení ďalších nedostatkov dám vedieť..

@zareaguj


Diskusia k téme

neposed
Pridavam sa aj ja, nerozumiem na co toto bolo dobre, v novej Vareche je problem orientovat sa, hladat stare recepty a nove sa nedaju ulozit. Vobec s touto inovaciou nie som spokojna. Ta stara bola prehladnejsia, praktickejsia a treba zohladnit aj to, ze nie vsetci su tu technicky na vyske s pracou pocitaca a tesili sme sa, ze si to vieme ulozit, najst a podla potreby pouzit. Toto je nepouzitelne.
cesminaz
Aj ja chodim na Varechu na 99% cez mobil a prave som bola napisala do diskusie od @evanaaa ze je to cez mobil teraz katastrofa :-(((
mimit
Ja stale dufam, ze v mobilnej verzii sa kategorie v KK objavia. Mala som prehladne ulozenych okolo 500-600 receptov a zatial je to cista katastrofa. Recepty si najdem len vdaka tomu,ze si pamatam ich nazov. Ja som na vareche takmer denne, tak dufam, ze sa to coskoro nejak doriesi.
redakcia
Kategorie sa v mobilnej verzii zobrazia v priebehu dnes/zajtra.

Nad "Pridaj recept" uvazujeme ci sa hodi do mobilu, lebo vacsina ludi asi prida recept cez pocitac, kde sa lepsie pise.

cesminaz
Mila @redakcia moznost "pridaj recept" nieje v mobile vobec zbytocna.Ja pridavam dost vela receptov prave cez mobil,kedze mi niekedy hapruje pocitac :-) Super sa do receptov pridavaju aj fotky cez mobil,ide to ruk-zuk ;-) Velmi dufam,ze to znova umoznite.
1x mimit
45678
A ako mozno pridat recept cez pc?
leaela
mila @redakcia ,mam dalsiu chybicku na odstranenie-po kliknuti sa nezobrazuju vlozene linky.klikol som na vami vlozeny link v diskusii a nic.berie mi to ako obycajny text.pisem z MT android.pozdravujem :)
evanaaa
Ja mám tiež problém: keď kliknem, skôr, ako za 20 sekúnd sa mi nezobrazí to, na čo som klikla, musím čakať, dlho to trvá a strácam trpezlivosť, to si Varechu nestihnem ani do polnoci prezrieť. Predtým mi naskočilo za 3-5 sekúnd, teda, skoro hneď po kliknutí. neviem ale, či je to len môj problém, ale začalo to s Novou Varechou, predtým nie, alebo len ojedinele. A tiež - napíšem komentár, je jedno kde, kliknem, ale znovu sa mi to zobrazí, čiže všade treba 2x kliknúť aby mi to zmizlo. Som len na PC, teda - notebooku.
cesminaz
@redakcia som milo prekvapena a zaroven dakujem,ze ste znova umoznili "pridat recept" cez mobil. Urcite ste tym potesili nie len mna,ale viacerych varechacov :-) A aj v KK sa uz da ukladat skoro ako predtym,to je super :-) @tomas tato nova verzia nieje zla,ale potrebuje niekolko detailnych uprav :-) a kto iny,nez varechaci-my uzivatelia Varechy by vam v tom vedeli poradit ? :-) Ved uzivatelia vas robia tym,cim ste :-)