Rôzne

MDD

pivonka - fotkapivonka, 31. mája 2012

Pribúdajú krásne recepty z príležitosti MDD. Už na to myslím, odkedy som na Vareche: Redakcia vypisuje súťaže najmä k Vianociam a Veľkej noci. myslím, že aj súťaž k MDD by bola veľmi vďačná téma.

@zareaguj


Diskusia k téme

domci4
Nebolo by to zlé...možno niečo také, že odfotiť dieťatko s nejakým zákusok alebom darčekom :) hm?
pivonka
Skôr som myslela jedlá pre deti a nemuseli by to byť nutne zákusky.
hubata
Mladé mamičky by to privítali, lebo niekedy sa nehodí pre malého to isté čo majú na obed ostatní a nejaké také rýchle recepty by im možno ako inšpirácia pomohli.
tomas
žial receptov pribúda tak veľa, že nestíhame kontrolovať toľko súťaží ako v minulosti, preto je súťaží trochu menej, ale chceme to kompenzovať väčším množstvom noviniek funkcií a vylepšení.
pivonka
Áno, @hubat á (tak by som ťa rada oslovovala dajako krajšie, ale čo už, keď neviem, ako), dajaké jedlá typické pre deti. Mala som to možno definovať konkrétnejšie. Keď som napísala, že to nemusia byť nutne zákusky, nechcela som ich týmto vylúčiť. Veď deti milujú sladkosti a oslava sa viac ráta, keď je torta a spomienka pretrváva aj naveky. A máme tu výmyselníčky, čo to vedia. Ďalej jednoduché jedlá všedného dňa, ktoré deti veľmi obľubujú, ale aj zdravé jedlá, ktoré by im boli na prospech. Ale vidím, že nič z toho, záujem nie je, nebrnkla som na tú správnu strunu. Nevadí, ide sa ďalej.