Rôzne

MAMA ?

babkamt - fotkababkamt, 28. apríla 2014

Po vzhliadnutí tohto videa mám na tele zimomriavky. Som mierumilovný človek , no asi by som bola schopná dotyčnej niečo škaredé spraviť.

 www.facebook.com/photo.php?v=694969313892770&set=vb....

@zareaguj


Diskusia k téme

smejkad
v miestnosti bolo viac ludi, niekto siel k dveram, niekto to natacal...
to hovori samo za seba
vsetkych tych ludi by bolo treba mimoriadne bolestivo potrestat :-(((
svedka
Takychto a este aj horsich videi je na webe viac ako dost.Napriklad mi stacilo vidiet len zaobchadzanie pestuniek v Cine...az hrdlo zviera,vacsinou ide o pestunky vo viacerych pripadoch...ale nechapem,preco to vobec niekto zavesi na internet.Ani sem to nebolo treba davat :/
svedka
A aby som nezabudla-zena skoncila vo vazani na 18 mesiacov a dieta je uz v adoptivnej rodine.Ale 18 je malo...
sovka62
Nevidela som to do konca, nevládala som sa na to pozerať. Za toto je zavrieť málo.
sany11
Ludia,mňe je z toho zle,nedopozerala som to a lutujem ze som na to vôbec klikla.je to hrozné.prečo sa také veci dejú.
anina6
no ja som to zavrela hneď na začiatku, také dačo ja veru nemôžem.
evanaaa
Videla som to už, hrôza.... ako sa hovorí - zabiť ju je málo.......a tých ostatných zúčastnených povešať za.....všetko možné.
zdenka1009
Och bože, čo je toto za svet...nepozerám takéto kruté videá, mne je zle aj z kvapky krvi.
ria52
nenachadzam slova od krutosti ja by som jej krk vykrutila
babkamt
Myslíte , že takéto veci sa dejú len vo svete? Alebo sa stávajú aj v našej bezprostrednej blízkosti a my len zatvárame pred touto nechcenou skutočnosťou oči s tým , že nás sa to netýka?
@svedka 18 mesačný trest - to má ako dovolenku za odmenu.
aroooo
veru, je to strašné. O to smutnejšie je, že hoci aj v inej forme: matka vyženie deti ráno von či je zima,a neopovážte sa prísť domov, behajú prevažnú časť dňa po vonku so sviečkou pod nosom, určite im je zima, sú hladné, ale sa neopovážia prísť dnu, lebo by dostali, dnešná skúsenosť-do jednej rodiny prišla návšteva - pohreb, zobrali staršieho do obchodu, že im nakúpia nejaké potravinové zásoby a pri otázke aký syr máte radšej - odpoveď - ja neviem, mi sme si ho nemohli dovoliť, nepoznám ich a to mladšie 2 budú teraz maturovať, čo k tomu dodať?
tori111222
veď to sa ani nedá pozerať!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takú osobu zavrieť do tmavej vlhkej cely o rozmere 1x1 meter a o suchom chlebe a teplej vode každý tretí deň.. a k tomu riadny výprask, ale tak aby čo najdlhšie vydržala... ja som tiež miernej povahy, ale toto ma vie dopáliť a rozohniť...darmo.. mám levie srdce , ale povahu hladného tigra
babkamt
@tori111222 úplne s tebou súhlasím. Toto by sa nemalo tolerovať NIKDE na svete.Vŕšiť svoj hnev na malom bezbrannom stvorení.Ja by som k takzvanej mame do tej tvojej cely šupla aj tie osoby , ktoré boli pri tom ako to dieťa týrala.
jeka
Jedine zavesiť na haka ,pod rebro!!!
hanak
Som v šoku. Tiež ľutujem, že som to vôbec otvoril. Takto sa nemáme správať ani k zvieratá. Rád by som tu stvoru stretol niekde v lese.....
jozka2
ze ta zena je zviera to bezpochyby,ale kto to dokazal natacat?! pre bohaaa,ani som to nedopozewrala hruza.
babkamt
@jeka súhlasím s tebou.
@hanak tí , ktorí sa prizerali a natáčali toto na video - sú to ešte normálni ľudia alebo sadisti?
@jozka2 je to veľmi šokujúce , ako sa dokázali správať k bezbrannému dieťaťu. Je vidieť , že to malé je už celkom vyčerpané.
hanak
@babkamt , samozrejme, že všetci patria do jedného vreca, neviem ani kde ich zaradiť. @jo žka2 sa mýli, ako rozmýšľam, tak rozmýšľam, ale nemôžem prísť ani na jedno zviera, ktoré by sa v prírode takto správalo. A hlavne k svojmu druhu.
babkamt
@hanak možno, že sa k tým dospelým takto správali ich rodičia, keď boli oni deťmi?