Zdravá výživa

Lekari odporucaju jest kuracie nugetky len vynimocne- ja to zakazujem!

silvi - fotkasilvi, 22. októbra 2013

 www.cas.sk/clanok/263548/mikroskop-odhalil-pravdu-...

zboznujete-kuracie-nugetky-z-tohto-pohladu-vas-prejde-chut.html

pozrite si co to jeme v tych fastfoodoch, ale ked to je take chutne
tam vsetko...

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
Ani nemusím pozerať, viem si to predstaviť, pre mňa ako by na Slovensku fastfoody neexistovali. už na pohľad mi je ich jedlo protivné.
paploska
fuj :-( kuracie sa celkovo neodporúča pre vysoký obsah antibiotík a hormónov (česť výnimkám), ale toto je už silná káva.
marianne
a najhorsie na tom je,ze to ochutili tak,aby to detom chutilo....:-(
paploska
veď to @marianne jediná možnosť je vyhýbať sa fast foodom a učiť deti čo je ok a čo nie :-) je to síce ťažké, ale dá sa.....
paploska
ale niekedy človek potrebuje aj niečo nezdravé....včera som si dala vyprážaný syr s hranolkami a tatarkou (za odmenu) po 3 rokoch abstinencie :-))) a bol dokonalý ( vyznávač zdravej stravy...)
marianne
@paploska niekedy mozes vychovavat kolko chces nepomoze...co ja som sa dcere navtlkala do hlavy az neje to svinstvo,nepomohlo.V puberte to jenoducho milovala,cim nezdravsie,tym lepsie..a potom po 20- ke sama prestala jest a taraz kukam ako puk,na aku zdravu notu sa dala....:-)
paploska
@marianne ale veď to sú práve plody tvojej dlhoročnej práce :-)) to by ma potešilo. vždy tvrdím, radšej začať v 60 ako nikdy. hlavné je, že si je toho už vedomá. bude bystrá po mame :-))
rulik
do fast foodov nechodím, čo sú to kuracie nugety neviem, takže ostávam kľudný
silvi
staci ist zit na dedinu tam fastfoody nie su. jednoznacne sa treba vraciat k prirode a jest vsetko co nam zahrada a mastal da. Ved mestske deti nevedia ako chuti zajac na smotane. Moj synovec povedal ze to chuti ako macka
huck
@silvi , vrta mi v hlave, ako vie tvoj synovec to, ze ako chuti macka, aby mohol takto mudro porovnavat ? :))
daniella9
Ja som mala kuracie nugety 2x v živote, ako proste nemám potrebu sa k tomu vracať, ani nič:-) Ale môžem povedať, že je to sakramentsky návykové, má to skvelú ,,chuť', a ak tomu niekto nevie odolať, tak si časom zarába na poriadny malér:-)
Vo všeobecnosti ma ale tie dobroty v mekáčoch a spol. veľmi nelákajú, akurát tak občas opekané rezance v Pande:-)