Obchody a ceny

Kvaka

kamjanka - fotkakamjanka, 27. septembra 2017

Ahojte,poraďte mi prosim,kde kúpim kvaku,chcem vyskúšať recept,ktorý vyzerá super,len kvaku som ešte nikde nenašla. Ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Videla som ju v Kauflande, ale či ju majú hocikedy a v každom, neviem......
kecupicek
Tuším aj na Farme jedli kvaku. Je teraz v móde? Bola som u známych a mali ju zasiatu v záhrade. Aj ja som ju videla v Kauflande, nevedela som na čo je dobrá, ale zistila som na Googli, je to ozaj super zelenina.
hadik
"Tuším aj na Farme jedli kvaku. Je teraz v móde?"

Áno, určite. Beží 9. séria a o pár minút štartuje ďalší diel.
kecupicek
Nie Farma, kvaka. Nemohol by si rozmýšľať svojou hlavou a neopičiť sa po starších? Nie je to slušné. Dúfam, že si sa prihlásil? Je to super projekt, obdivujem pracovníkov televízie Markíza, vyžaduje to skutočne nadľudské úsilie dať sa do partie s takými ľuďmi akých tam vidíme.
kamjanka
Ďakujem pekne, netušila som, že sa dostaneme až po také populárne relácie, ako farma.
1x bubaya
hadik
@Kecupicek (28.9.2017 10:39)

Skôr ty si nič nepochopila. Ani to, že môj komentár bol vtip, ani to, že tí úžasní pracovníci TV Markíza vynakladajú skutočne nadľudské úsilie preto, lebo sa im to kvôli sledovanosti a príjmom z reklamy skrátka oplatí.
astor
Hadíka fakt nemusím, ale tentokrát ma poravdu. Nech žije Farma ---UPRAVENÉ REDAKCIOU---. Že si sa tam nedostala, veľmi sa čudujem.
1x leaela
kecupicek
Nám starším už akosi vyprchal ostrovtip, lebo vy mladší sa smejete aj keď má človek rozviazanú topánku. Skús počúvať niekedy vtipy Miška Hudáka. Nad tými netreba polhodiny rozmýšľať než sa zasmeješ. Napíš nejaký, nech sa zasmejeme aj na Vareche. @Hadik (28.9.2017 18:15)