Chcem prvý krát upiecť zázvorníky, ale v každom rcp je uvedený sušený zázvor, koľko mám použiť čerstvého, ak je v rcp napr. 20g sušeného, zas aby som to neprehnala, ďakujem
@zareagujChcem prvý krát upiecť zázvorníky, ale v každom rcp je uvedený sušený zázvor, koľko mám použiť čerstvého, ak je v rcp napr. 20g sušeného, zas aby som to neprehnala, ďakujem
@zareaguj
varecha.pravda.sk/recepty/zazvorove-susienky-fotorecept/3...
@helca103 aj tvoj recept sa mi paci, len neviem, aky je rozdiel medzi zazvornikmi a zazvorovymi keksami :-)
zázvor som nepomlela ale jemne nastrúhala, po vykrojení som mala trochu "fúzaté" okraje, už neviem, či boli štipľavejšie ale boli dobré
@helca103 dakujem, pozerala som tu viac rcp, aj tvoje keksiky, niekde je pomer muky a cukru 1:1, niekde je cukru menej, niekde je trochu tuku a niekde vobec ziadny, idem asi urobit od @margaretka28 , tam nejde tolko cukru a trosku masti