Rôzne

Kniha Slovenský rok

letisia - fotkaletisia, 4. decembra 2012

Dávnejšie tu bola táto kniha spomínaná v diskusiách, že je vypredaná a už dlho je sľubovaná dotlač. Konečne sa to splnilo, dnes som ju kúpila ako vianočný darček mojej mamičke. Preto dávam aj ostatným varecháčkam do pozornosti, že už sa dá kúpiť, alebo objednať na nete.
 www.pantarhei.sk/knihy/nadaska-katarina/slovensky-rok...

@zareaguj


Diskusia k téme

marianne
@irenaw ja som tu,na ktoru ty cakas kupila dnes v panta rhei za 9.90 velmi sa s nej tesim.Skoro sa mi neuslo,boli posledne 3 ks.
irenaw
Marianka, už ju mám a každý večer si v nej aspoň chvíľu čítam :-)
marianne
:-) aj ja sa z nej tesim Irenka,akurat som si uvarila dobru kavu a precitala par uvodnych stran.Bude sa mi velmi pacit.Keby zil moj otec,bol by z nej uveliceny,zboznoval taketo knihy,pisane na etnologickom zaklade.Ale musim sa Ti podakovat,lebo na tvoj podnet som si ku kupila, dakujem:-)
ivocka5
@letisia , ďakujem :-) akurát som dnes premýšľala, či si túto knihu "vypýtať"na narodeniny, či nie, ale aj vďaka tomuto príspevku som sa rozhodla, že áno :-D a už sa vidím ako @marianne ,ako si v nej pri kávičke listujem :-)
evanaaa
Tá druhá od ...Mikolajovej sa mi viac pozdáva, sú v nej aj tie recepty.
letisia
@evanaaa mne práveže nešlo o recepty, ale o tradície. Je veľmi pekne urobená, akurát cena je trochu vyššia 31 eur. No ale veď dnes také väčšie publikácie stoja aj viac.
marianne
@letisia aj ta je krasna,drzala som ju dnes v rukach a prelistovala,ale aj v tej druhej su krasne opisane tradicie a zvyky,spolu s vinsovackami,basnickami,poverami,tradiciami.... akurat ta tvoja je ovela podrobnejsia,urcite zato stoji