O Varecha.sk

Je to uplne na ho..o

trnovec - bez fotkytrnovec, 1. februára 2016

som tu stale ale tato nova stranka je uplne na ho..o zbohom varecha musim najst inu stranku skoda do v--

@zareaguj


Diskusia k téme

huck
Ale, ale..! Nie je vsetko take cierne ako sa zda! Zvyk je zelezna kosela! Vacsina z nas si tazko zvyka na zmeny! Treba to predychat, obkukat, a zistis, ze je ta zmena super! Ved "Zmena tesi! " ako povedal niekto mudry , kedysi davno :)
evanaaa
Ani sa nedivím,že sa to mnohým, vrátane mňa nepozdáva, žiadny prehľad receptov podľa dátumu, ( ako mi chodil denný výpis - kde je?) na všetko treba zvlášť klikať, prečo nie sú komentáte hneď pod receptom, a príslušné pod diskusiami, atď. , ale všetko zvlášť na inej stránke, ako si pridávať rcp do KK? A je toho omnoho viac......takto si asi ľudí len odradíte, škoda, možno bol úmysel dobrý ale výsledok nepotešil. Asi sem už ťažko pôjdem, pritom som Varechu vynechať nemohla, každý deň som všetky recepty prešla. Ani klikanie mi nejde, musím čakať dlhšie než sa dostanem kde chcem.
kukulienka71
@tomas , mne konkrétne chýba pri vybratom recepte zoznam rovnakých či podobných aké už sú zverejnené skôr. Bolo to na pravej strane a bolo tu super, lebo som si mohla vybrať, ktorý recept je kvalitnejší a ktorý si teda uložím ak už. Alebo to len neviem nájsť? :-)