Pozrite sa, z čoho sa to vyrába, hnus vas.cas.sk/clanok/4118/uprednostnujete-lacnejsiu-h...
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 25 najnovší komentár dnes 19:40
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár dnes 09:39
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 25 najnovší komentár dnes 19:40
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár dnes 09:39
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 208 najnovší komentár včera 07:13
- Mimka946: Platkova želatina 9 najnovší komentár 29. júla 2025
- Petra5: Dusenie mäsa 7 najnovší komentár 17. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 166 najnovší komentár dnes 09:39
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 25 najnovší komentár dnes 19:40
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Už ste o tom počuli? Túto účinnú zbraň proti otravnému hmyzu na balkóne má doma každý VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Nepečená strecha s mascarpone a ovocím VIDEO
-
Kuracie rezančeky s pestrou zeleninou VIDEO
-
Jednoduchý trik, ako šikovne dávkovať lepkavé suroviny VIDEO
-
Ako od Balatonu: Tradičné, zemiakové, bez kysnutia aj podľa Juraja Baču. 10 receptov na tie najlepšie langoše
-
Rýchle varenie: 13x špagety s letnou zeleninou. Spravte k nim omáčku z cukiet, paradajok či baklažánu, nikto nebude protestovať
-
Keď ju nestíhate jesť: Bohatá úroda cukiet? Toto sú spôsoby, ako ich spracovať, aby vydržali dni, týždne aj mesiace
-
Jednoduché pečenie: Žiadne miesenie, šľahanie ani vaľkanie cesta. 10 receptov na mrveničkové koláče s ovocím
-
Letný obed: 12x zeleninový prívarok s klobáskou, vajíčkom či fašírkou. Takto určite zasýti každého
-
Malý manuál pečenia: Ako pripraviť dokonalé piškótové cesto. Tieto rady vás zachránia pred debaklom
-
To najlepšie na leto: 11 receptov na fantastické ovocné rolády. Keď si upečiete, neoľutujete!
Bude spokojný aj predávajúci a aj vaša rodina, a ak sa to stane pravidlom, sami predávajúci predsa budú ponúkať v obchodoch a na trhoviskách to čo doma vypestujú a nebudú predávať v júni paradajku a papriku zo živných roztokov. Sme vinné my - gazdinky aj za vysokú nezamestnanosť: ak by sme žiadali v obchode domáce suroviny, doma ich varili tak by našli robotu aj naši muži, synovia, frajeri: veterinári, agronómovia, traktoristi, kombajnisti, údržbári, skladníci, vodiči, predavačky, pokladníčky, fakturantky, konatelia, manažéri a riaditelia slovenských hypermarketov by boli z nich. Takto sú len nezamestnaní. Všade vo svete je to tak že sa varí z domácich potravín a nie z dovážaných po diaľniciach z celého sveta. No čo vy na to - bude dnes kôprová omáčka s vajíčkom a zemiakmi od babky z okresu Dunajská Streda aj v mladých rodinách na obed alebo bude čína z hyperbordelu?