O Varecha.sk

Hviezdičkovanie receptov

redakcia - fotkaredakcia, 18. júla 2013

Ahojte Varecháči,

na naše stránky:
 Varecha.Pravda.sk
 Napady.Pravda.sk

sme pridali funkciu hviezdičkovania receptov.

Môžete ohodnotiť recepty, návody, fotopostupy hviezdičkami, jednou až piatimi. Ako veľmi sa vám daný recept či návod páči.

Chceli by ste, aby bolo verejné, kto dal hviezdičku? Alebo to radšej necháme tajné.

P.S.: Mimochodom podobné hviezdičkovanie (najlepších fotografií) nájdete aj na Pravďáckej komunitnej stránke pre fotografov a tých, čo milujú krásne fotografie:  flog.pravda.sk

@zareaguj


Diskusia k téme

mariana33
super nápad...kľudne môže ostať aj anonymné...keď nechcete pridať koment ohodnotíte hviezdičkou...
pusta
konečne, oveľa objektívnejšie, než kuchárska kniha.
redakcia
zatiaľ testujeme súťaž cez hviezdičkovanie na Napady.Pravda.sk, keď sa to ujme, možno budúce súťaže na Vareche budú cez hviezdičky.
daniella9
Konecne nieco konkretne, mne to nevadi, ci tto bude anonymne alebo nie:-) aj ked, vediet co si kto mysli o mojich receptoch by bolo celkom zaujimave:-) inak,kedy budu k dispozicii blogy?:-)
perla61
Mne sa to páči ,aj keď zatiaľ som len "čerpadlom" receptov,ale určite to spestrí túto, podľa mňa veľmi osožnú stránku. Vďaka za nápad!
ubka
Podľa mňa by bolo zaujímavé nie anonymné hviezdičkovanie, aspoň by sa dalo zistiť, či je to objektívne, či kamarátske.
Dobrý nápad redakcia :-)
evanaaa
Stačilo by anonymné, aby zas nevznikali výmeny názorov, citlivejšie povahy by to brali veľmi osobne, že ich recept neohodnotila dobre tá, ktorá inokedy v komentoch chválila, niekto by sa možno aj urazil na určitú osobu, ap. A prijala by som , aby sa aj nápady dali ukladať do "Kniha nápadov", lebo pootm sú tu zbytočné, ak sa ku nejakému konkrétnemu budem chcieť vrátiť a nenájdem ho, takto by som ho mala uložený.
akned
Výborný nápad hviezdičkovanie. A verejné či tajné? Vôbec mi nevadí že varecháči uvidia hviezdičku odo mňa. Keď sa mi recept či nápad páčil prečo by som ho verejne nepochválila. A súhlasím s evanaaa, tiež by sa mi páčilo keby sa nápady dali ukladať.
mariamka
registrujem hviezdy na Vareche :) dobry napad, som urcite za anonymitu inak bude hviezd seredne malo.. este nie je jasne, kto moze hodnotit, ci registrovani alebo aj nie, a potom podla hviezd dufam, ze bude zverejnene rebricky Naj Recepty v jednotlivych kategoriach, je to urcite krok vpred , kvitujem :)
evanaaa
Hviezdičky pod receptom som si všimla, ale neviem, či to už funguje, lebo som skúšala dať hviezdičku a len čo som klikla na jednu, do žlta sa mi sferbili hneď tri, to isté aj pri inom recepte, ešte som ani nestihla kliknúť jednu, už tam bolo hneď tri. Ako to teda je?
evanaaa
A ešte jedno mi nie je jasné - Hlasovalo 5 ľudí .....3,5 hviezdičiek, ako sa dá tomu rozumieť?
cesminaz
Aj ja si myslim,ze anonymne hviezdickovanie je lepsie...inak uz si dopredu viem predstavit "tu" tie hadky a vymeny nazorov...bude to tu na vareche ovela krajsie,priatelskejsie a prijemnejsie ak to hviezdickovanie ostane anonymne. @evanaaa to znamena,ze hlasovalo 5 ludi ktory dali rozny pocet hviezdiciek...a ztoho rozneho poctu mas "priemer" 3,5* :-)
cesminaz
Este co by som povazovala za naozaj skvele,keby tie hviezdicky ukazovalo aj pri "nazve receptu"za slovom "vase"..cize bez toho,aby sme museli nazret do samotneho receptu :-) Bolo by to podla mna naozaj super keby nam @redakcia vedela spravit aj to ;-)
evanaaa
Možno som neodbytná a otravná, ale prosila by som poradiť, ako sa " hviezdičkuje", presnejší postup značenia, mne sa to nedarí....a vám ostatným to ide? To mám kliknúť na toľko hviezdičiek, koľko chcem dať, alebo ako? Písala som o tom vyššie v komentári. Ďakujem za radu.
nadia56
@Evanaaa , ked chces dat 1 hviezdicku, tak klikni na prvu, ak chces ohodnotit 5 hviezdickami klikni na piatu a ked davas 3 hviezdicky klikni na tretiu v poradi atd.
evanaaa
@nadia56 , ak kliknem na prvú ( jednu) hviezdičku, ešte ani poriadne sa jej nedotknem, poskočí mi obraz a zjavia sa až tri hv., ak kliknem na tri, označené sú štyri, tak neviem.....ak to takto bude, nabudem asi značiť.
nadia56
@evanaaa , to mas tak, ty kliknes na hviezdicku a hned sa ti zobrazi celkovy pocet hviezdiciek, ktore dali vsetci hlasujuci pred tebou, napriklad teda - ty das 1, pred tebou niekto dal 2 a tebe sa objavi priemer teda 1+2=3 hlasovali dvaja, teda deleno 2 a vysledok je 1,5 hviezdicky, atd. to je v poriadku, len kludne hlasuj, ktory recept sa ti paci, nie je v tom ziadna zrada, ale ja si skor myslim, ze by na tieto otazky mohol odpovedat admin,
zelam ti pekny vecer:-)