Rôzne

Heslo a prezyvka

scarlettlapo - bez fotkyscarlettlapo, 11. novembra 2015

Prosim Vas pekne, je to ozaj nevyhnutnè udavat pri kazdom pridani receptu prezyvku a heslo? Uz si ich musim take nekonecne mnozstvo bankovych , emailovych, facebookovych, kreditnych kart a bankomatovuch pamatat, ze naozaj neviem v tomto pripade pochopit, kto by mal zaujem vstupit do mojej kucharskej knihy. Nemozte odstranit tuto zbytocnu komplikaciu, prosim Vas ?
Scarlett

@zareaguj


Diskusia k téme

cesminaz
Mne to skoci rovno na moju prezyvku,ked zidem na varechu.Velmi zriedka ,mozno tak 1x za mesiac sa stane to,ze si pyta heslo a prezyvku.Jedine ak by si vstupovala na Varechu stale z ineho aparatu (mobil,laptop) z ktoreho este niesi prihlasena,tak si zakazdym vypita aj prezyvku,aj heslo ak chces zist do svojej kucharskej knihy.
redakcia
@scarlettlapo prihlasovanie na varechu je dôležité. Väčšina prehliadačov umožňuje prihlasovacie údaje zapamätať, aby ste mohli zostať prihlásená tak, ako píše @cesminaz. Rozhodne túto funkciu neplánujeme meniť.
tomas
@scarlettlapo technicky to tak žiaľ musí byť riešené, je možne, že o 1-2-3 roky bude technológia taká, že priložíte prst (svoj otlačok prstu) na telefón a facebook, varecha, google, internet banking vás prihlási bez nutnosti hesla, žial zatiaľ taká technológia je v plienkach (a funguje len na nových iPhone a aj to len na nákup aplikácií a odblokovanie telefónu), zatiaľ preto je táto nutnosť prezývky a hesla nutná.

Neviem ako často chodíte na Varechu, lebo pravideľného návštevníka si Varecha snaží zapamätať, aby nemusel písať heslo každý deň, čiže ak navštevujete Varechu niekoľko krát týždenne, je možné, že väčšinu rázy si váš počítač bude pamätať prihlásenie a len sporadicky sa Varecha spýta na heslo (určite nie každý deň). Ak však navštevujete Varechu príliš zriedkavo (prihlásenie a zapamätanie si prihlásenia vyprší, to je ale technický problém ani nie tak vo Vareche, ale tak funguje jednoducho internet).
gordonko
... já to riešim ,,DEBILNIČKOM,, .... mam pozapisované hesla v notesu pre prípad ,že sa budem musieť znovu prihlásiť .... v PC to mam nastavené tak že kliknem na oblúbené položky a odtial sa dostávam bez prihlasovanie na FB , SKYP , VARECHu , gmail atd.
babidka
Alebo pouzivaj vsade rovnaku prezyvku ako aj heslo - uplne ti to zjednodusi zivot :-) Okrem uctu v banke kde s jednoduchym heslom nepochodis - nejde predsa pri Vareche ,FB ci e-mailoch o nic prevratne a tajne , tak naco tolko roznych prezyvok a hesiel ? Vacsina ludi ktorych poznam to robi takto -jedna prezyvka a jedno heslo vsade kde sa da ....
1x malusa
evanaaa
Mám jednu prezývku a na Varechu vstupujem cez Centrum.sk, a zároveň sa dostanem aj na FB, takže môžem pendlovať medzi oboma naraz, ale na Varechu chodím DENNE, ( okrem dovolenky) a aj tak si niekedy vyžiada zadať pezývku a heslo. @babidka má pravdu, načo je niekomu niekoľko hesiel a nickov?