Onehdá si tu niekde uverejnil foto baklažánu s vysvetlenim, že ktorý je horky, niektorý ma naspodu taku čiarku a iný bodku, neviem to najst, môžeš to dať ešte raz? Ďakujem
@zareagujOnehdá si tu niekde uverejnil foto baklažánu s vysvetlenim, že ktorý je horky, niektorý ma naspodu taku čiarku a iný bodku, neviem to najst, môžeš to dať ešte raz? Ďakujem
@zareaguj
7. septembra 2011 o 17:53
varecha.pravda.sk/zazitky/-baklazan-/962-clanok.html...
sorry ze som sa zamiesala :))
baklazan je sezonny a zle sa skladuje nema dobru zivotnost na regaloch , cize kupovat len mlade v sezone na trhu cerstve - pekne leskle, a hned ich doma spravit ( neskladovat), zarucene nebudu horke a netreba ich ani solit , macat a pozerat ci su chlapci alebo dievcata ...
Prave riesim ako dusit maso v exotickom cude peppadew ( no skoro krizenec paradajky s paprikou )
www.peppadew.co.uk/recipe.html/31/#.UzVlQVenpvE...