Dobrý deň,
minuli sa mi zásoby bezlepkových tyčiniek, ktoré som si doniesla z Anglicka, tu na SR ich nikde neviem zohnať, tak ma napadlo si ich vyrobiť doma. Ich zloženie som si zapamätala, len sa bojím, či sa mi podaria tak pripraviť.
Podľa zloženia som vyčítala, že sa asi nepečú (nie je v nich vajíčko, ani tuk a pod.). Obsahujú glukózový sirup, bezlep. vločky, burizony, sušené ovocie, semienka a pod. Stačilo by, keby som si z cukru, medu a vody uvarila sirup a všetko do neho zamiešala a nechala vychladnúť? Bude mi to takto držať pokope? Nemáte s takýmto nepečeným musli niekto skúsenosti?
Medzi receptami som našla viacero nepečených musli tyčiniek, ale vždy v nich bol tuk, ovsené vločky a pod.. pečené si robievam, ale rada by som sa trafila do chuti tých z Anglicka :). Ďakujem veľmi pekne za Vaše rady.
Tie bezlepkove vlocky su konzistenciou ovsennych alebo ake?