Milí Varecháči, prosila by som tých, ktorí máte dobré skúsenosti s prípravou pizze v domácich podmienkach, o Vaše cenné rady. Môj najväčší problém je s pečením pizze, keď ju vytiahnem z elektrickej rúry, tak okraje sú vždy tvrdé a suché:-( chcela by som sa aspoň priblížiť kvalitou ku chrumkavým a pritom mäkkým okrajom ako pri talianskej pizze:-) Ďakujem Vopred Vám všetkým za cenné rady a prajem krásne prežitie víkendových dní, s pozdravom Alina:-)
@zareaguj
Moja svokra ked piekla koláče , tak po vytiahnutí z trúby ich potrela roztopeným maslom(koláče s ovocím a drobenkou) aby oraje trochu zmekkly. Čo by to urobilo na pizze, neviem . Zistíš ---- pokus --omyl.
háčky , čiarky v texte si dopln. nov.
My nedáme dopustiť na tuto
varecha.pravda.sk/recepty/pizza-ako-z-pizzerie/1826-recep...
Dakujem☺
Ďakujem Vám všetkým veľmi pekne za Vaše cenné rady a za Váš čas, vážim si to:-)
ja po dopeceni domacej pizze okraje trochu potriem zmesou,ktoru si predtym rozrobim - trochu vody,par kvapiek oleja a trochu soli.ked to potriem necham trosku vsiaknut a je to take akurat.
Určite vyskúšam, a ďakujem pekne za radu:-)