Prosim omluvte ma vsetci co ste skusali varit podla mojho receptu: vyzivna postna vecera.
Ja som zabudla dodat, ze toto jedlo je varene z bulguru-spaldy celozrnnej, vyzera to ako krupky. NIE Z MUKY!
Z muky by to zrejme bolo velmi kasovite, lepive a neviem ci by to prave dost dobre chutilo.
QUINOA.
Chcem pri tejto prilezitosti doporucit dalsiu, nie velmi znamu obylovinu, ktora je velmi zdrava. Quinoa. Tato obylovina rastie v peruanskych Andach a je vzdy iba organicky pestovana. Predavaju ju ako cestovinu, ktora sa moze varit samostatne ako priloha, alebo zavarka do polievok a tiez z nej robia rozne teple salaty doplnene zeleninou (brokolica, rajciny, alebo na sladko s cersvym alebo susenym ovocim).
Tato cestovina sa vari asi 12 min. a po uvareni sa tie malicke kulocky otvoria a je z nich take malinkate C.
To som sa docitala tu na Vareche.
Dokonca ma niekto i bredbehol s receptom na bulgurove rizoto.