O Varecha.sk

Dia potraviny

sjuzan - fotkasjuzan, 9. októbra 2011

Neviete mi niekto poradiť kde by som dostala kúpiť, alebo kde by sa
dali objednať cez net dia bebe keksy a kde by som sa dopracovala k
dia treske? dakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

dankap
S bebe dia keksami som sa ešte nestretla. Na naše zväzové akcie chodia z Pečivární Lipt. Hrádok ale ani tam ich nemajú.
3sandra3
tiež som ešte nepočula o dia Bebe keksoch a o dia treske už tobôž nie
evanaaa
Sjuzan, a aj existujú BB keksy dia, alebo si iba myslíš, že by mali byť? Lebo ja sledujem čo kde predávajú pre diabetikov, ale niektoré výrobky napr. u nás nedostať a ĆR ano, treba sa informovať. Ak na ne naďabíš, daj vedieť, záujem by bol ( nepečené dezerty, ap.).
sipkovaruzenka
dia bebe dobre rano kupujem v Ba v Bille, nie vzdy ich maju, ale maju a uz som ich videla aj v inych obchodoch, daju sa objednat aj cez net aj ked neviem kde, ale videla som, ked som objednavala ine veci, tie klasicke bebe dia som uz nevidela poriadne dlho
evanaaa
Teraz ma napadlo - to sú tie oválne, s oriaškami, cereálne a pod.? Lebo tie poznám, ja som mala na mysli štvorcové, ktoré sa dajú použiť na nepečené dezerty. Tie prvé spomenuté si kupujem, ano, aj v Bille alebo v Kauflande, možno aj v Jednote.
eraserhead
@julica ale veď @sjuzan sa pýtala na tresku a v tom linku čo som tam pastol v časti "Průměrný obsah látek a minerálů" je uvedené cukry 0g/100g ???
julica
No veď ja chápem, len jej ide o treskovitú rybu v majonéze ochutenú sladidlom. Ja, naopak, hľadám takú, ktorá by sladidlo neobsahovala.
evanaaa
Ja len nechápem, načo sa dáva sladidlo do potravín, ak nie je pre diabetikov - v mnohých nápojoch, sladkostiach, ap. je aj sladidlo, aj cukor. Ak by dali len to sladidlo, bolo by to fajn, mohli by to jesť aj diabetici a ak tam dajú aj cukor, nech nepokúšajú ( nás) a nedávajú sladidlá. Tiež si kupujem tresku, spočiatku som sa potešila, že vraj sladidlá a keď som pozornejšie čítala, zistila sm, že je tam aj cukor.
sjuzan
Ďakujem všetkým za diskusiu. Naozaj hľadám tie štvorcové Dia Bebe kekse, videla som ich u diabetologickej sestričky v ambulancii, aj s tou treskou dia v majonéze. Budem asi musieť zistiť od nej a potom hodím na link. Hned dám vedieť. Inak info pre Bratislavčanov v Tescu Petržalka je nový Bio obchod a majú tam všetky druhy múky, a dia - paštéky, strúhanku, čokoládu, sirupy. Odpurúčam aj link www.bio-obchod.sk. Najväčšiu ponuku dia výrobkov majú v Terne v Auparku Bratislava.
sjuzan
Evanaaa tiež s tebou súhlasím, že nech radšej dajú všade sladidlo, to môžu aj zdraví a aj diabetici. od kedy synovi zistili cukrovku nič iné v obchode nerobím len čítam v zadu obsah surovín, ktorý je často krát nečitateľný, alebo s takými malými písmenami že to nemám šancu prečítať.