Ahojte varecháči... chcem sa opýtať, skušali ste už niekto bublaninu
s pudingom? ... chcela by som prekvapiť, ideme campovať ale bojím
sa experimentovať až takto :D ... napadá ma nejako asi normálne
naliať bublaninové cesto na plech... na to naliať pudingovú zmes
rozmiešanú akoby na normálny puding v pol litra mlieku, alebo mám
už uvarený puding naliať? .... možno nejako premiešať na spôsob
mramorového koláča a tak tam nahádzať ovocie a dať piecť ? ...
Neviem je to len taký nápad, možno je to blbosť .. skúste mi poradiť
prosím :) Za normálnych okolností by som to bez okolkov
vyskúšala... ale kto to bude jesť - ocko asi nie a mne koláčik k šťastiu
netreba. A zas keby som to robila už priamo na camp tak ak sa to
nevydarí tak zbytočne stratím čas na varenie segedínu... A už keď
sme pritom, poraďte, čo si zobrať na stanovačku na jedenie, kedže
pochybujem, že sa tam bude dať opekať alebo niečo podobné
(festival). Nemám vôbec predstavu, všetci mi hovoria len Bebe-keksy
a detskú výživu... ale bebe už nechcem ani vidieť :P a k tomu
segedínu- dá sa jesť aj studený ? teda nie priamo z chladničky, ale
ak by som ho spravila do fliaš, bude to stále chutné ? a ak by to
malo byť v tej fľaši len do 24 hodín, môžem do toho dať aj smotanu
pri varení alebo radšej nie ?. Viem trocha chaotické ale kto sa
vymotá tak ďakujem za rady :):):)
varecha.pravda.sk/recepty/bublanina-pre-zaciatocnikov/840...
Čo sa týka segedínu,moja dcéra išla raz aj s tlakovým hrncom a jedli ho 3dni (bez smotany),mám tu aj recept,pozri si.
ale vyskúšam teraz ten váš :) aspoň nemusím ísť kupovať práškový cukor, pretože ho doma veľmi nevyuživame...
varecha.pravda.sk/recepty/pudingovy-kolac-so-smotanou-fot...
s fussilmi imesto kolienok :) aa pomazanku od @Danda3 varecha.pravda.sk/recepty/bryndzova-natierka-s-udenym-syr...
a potom este taku pudingovo-ovocnu bublaniu z mix receptov :) ale zaklad bol podla @viera1 varecha.pravda.sk/recepty/bublanina-pre-zaciatocnikov/840...
:) samozrejme ako vždy keď ja vojdem do kuchyne tak tam bolo kopu kixov :D napr pri pomazánke som si nevšimla gramáž bryndze a tak bola iba s polovičnou dávkou, čiže chutila viac jogurtovo... aa pri koláči... krstila som novú odmerku a nevšimla som si, že sa gramy rozdeľujú na múku a cukor a tak bol troška gumový lebo som dala vpodstate skoro o 100g viac cukru... :) ale všetkým všetko chutilo :D